Niektóre potworki mogłyby występować w wyższych grupach mobów. Na przykład tam, gdzie jest grupa 2 nietoperzy, powinny się znaleźć 3, a podwójne przenieść do nowej lokacji w tej jaskini.
Żaba - w okolicach Dilli występują samotniki i występują w grupach 2 żab. Uważam, że w Dolinie Szumiących Drzew powinna znaleźć się w grupie 3. Szybciej by się expiło na niższych lvlach. A jakby chciało się expić na 2, w Dilli jest taka grupa.
Szerszeń - Mogłaby się znaleźć grupa 3 szerszeni jako dobre źródło expa. Szybciej by się wykonywało questa dla leniwych oraz dla ludzi chcących szybciej zdobyć rzeczy na EQ. Najlepiej w nowej lokacji.
Lis - Dla ludzi chcących szybciej zdobyć rzeczy na EQ oraz byłoby dobrym źródłem expa. Na pewno jest na nie miejsce.
Czerowny Ognik - Zapewne dość sporo osób ma ogień nabity na 25% od expienia w fortecy i respienia Diablosa. Trzy ogniki mogłyby się znaleźć w nowej lokacji, która byłaby dostępna po pokonaniu bossa questowego. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ghlight=questy Tu jest moja propozycja questa. Można by było go dopracować. Po wykonaniu tego questa mogłaby zasypać część jaskini, w pomieszczeniu, gdzie były te bossy i otworzyłyby drzwi do tej lokacji z trójkami ogników. Argument? No pewnie. Dlatego, że w Urkaden jest mało rzeczy i żeby można było nabić poziomy, by ubić Serafina (osobiście niecierpliwie czekałem aż wbiję odpowiedni poziom i ubiję Serafina, bo nie mam co robić).
Wilczy Sługa - W jeziorze lewitujących skał zamiast grup x2 mogłoby być kilka grup x3. Po co? Żeby gracze szybciej nabili poziomy.
Dalej nie mam pomysłu, bo nie ubiłem Zmory. A kolejne moby nie mają po co mieć/mają grupę x3.
Mam nadzieję, że przejdzie. Chociaż nie musi. Zawsze to jakieś urozmaicenie gry. Czekam na krytykę.