Jeśli byłyby licytacje przedmiotów za MFy, to pewnie tylko prowadzone przez Mistrza Gry (administracja/automat), żeby nie było przelewów.
Jeśli byłyby licytacje przedmiotów za MFy, to pewnie tylko prowadzone przez Mistrza Gry (administracja/automat), żeby nie było przelewów.
Witam
Chciałbym żeby wprowadzić takie coś żeby można było dawać MF przez handel. Nie dochodziło by do kradzieży na przykład.
Kiedyś było ale za dużo przekrętów było i wycofali. Jestem oczywiście za,dobry pomysł - ale raczej nie przejdzie.
Kilka dni temu ktoś założył taki temat.
Poza tym takie coś już było bardzo dawno temu i to wycofali (trochę wiem z działu Uwaga Na Oszustów)
Dlaczego?
Bo na przykład ktoś chciał za (powiedzmy) 500k golda kupić 10 MF, a ten zamiast MF, dał mu 10 golda. Byłoby więcej kradzieży (w sensie oszustw). Natomiast zmniejszyłaby się ilość kradzionych kont.
A skoro już mam taką okazję, powiem, żeby nikomu nie podawać hasła do swojego konta, nawet jeśli są to osoby dobrze znane. Może się to skończyć różnymi nieprzyjemnymi (zgubiłem słowo). Na przykład ktoś was okradnie, zmieni hasło do konta albo nawet kilka niefajnych rzeczy jednocześnie.
Właśnie kapnąłem się, że zszedłem z tematu. Ale tylko ostrzegam.
Dlatego właśnie NIE CHCĘ, by coś takiego weszło.
Jestem za a nawet przeciw.