Witam w mojej propozycji proponuje a by w niektórych mapach np: Dili,Grób Herlada dodano portal
Mam nadzieje że przejdzie
Witam w mojej propozycji proponuje a by w niektórych mapach np: Dili,Grób Herlada dodano portal
Mam nadzieje że przejdzie
Nie przejdzie, ponieważ "akcja" z portalami zaczyna się dopiero w Eternii,poza tym portal w takich miejscach jest zbędny, nikt by z nich nie korzystał.
Na NIE, tak jak wspomniał Markusek - wątek z portalami zaczyna się w Eterni + trzeba czasem pochodzić ;]
Zgadzam się. Wątek z portalami dopiero się zaczyna w Eternii, więc po co dawać portal do Dilli. Poza tym https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ko-o-Portalach są słowa: "W Dilli nie ma portalu, ta linijka dodana jest tylko po to, żeby "odgrodzić" Grotę Szkieletów i Samotne Wzgórze od reszty portali." A do tych lokacji jest niedaleko z Dilli i odwrotnie.
A ja jestem na TAK. Taki portal mógłby być powiązany z jakimś questem.
W Dilli i tak nie ma co robić, a portale przy wywie i smoku są po to, by było wygodniej. Rzeczy, które możesz zrobić w tym mieście są do zrobienia w każdym innym. Zadania wszystkie są skończone na etapie Eternii. I wątpie, żeby ktoś niżej 12 poziomu expił JESZCZE w okolicach Dilli. (Chyba, że zaliczyć wilki, anioły i gobliny pod Dilli, pod względem położenia lokacji. A pod względem fabularnym, ja zaliczyłbym je pod Eternię)