Myślę, że powinno zostać dodane, że jeśli energia się skończy, za każdego potwora itd. powinno się dostawać 1 Pkt. Doświadczenia. Dlaczego
? Jeśli się nie doładowuje energii - Mfo to gra na 30/40 min.
Myślę, że powinno zostać dodane, że jeśli energia się skończy, za każdego potwora itd. powinno się dostawać 1 Pkt. Doświadczenia. Dlaczego
? Jeśli się nie doładowuje energii - Mfo to gra na 30/40 min.
Nie, nie jest to gra na 30 minut... Nie tylko się tu expi...
W późniejszym czasie będziesz miał więcej rzeczy do roboty a nie samo Expienie. Poza respieniem mini będziesz musiał znaleźć skład, jest dużo zbierania, pvp itd.
Jak tak robisz to zajmie Ci to więcej niż 30min dziennie.
Poza tym ten jeden punkt expa i tak to jest nic na późniejszym poziomie. Chociaż jakby się zrobiło jakiś skrypt, gdzie nie trzeba marnować potek ma expienie , to i tak musiałbyś zabić ok. 1kk potworów, co trwałoby bardzo długo, nawet mając 400% aktywności.
Nie powiedziałbym że 1 pkt. doświadczenia to "nic".
Na 68 lvlu dostaje się około 5 pkt. za "normalną" walkę z energią więc możliwość zdobywanie 20% z normalnego expa bez energii zrobi z MFO grę z typu tych dla no-lifów expiących cały dzień.
Idź na króliki, ustaw bota, siedź 24h, nie zużyj żadnej potki
Nie.
1 PKT doświadczenia ?! Tylko małym poziomom będzie z tego frajda.Na nie.
Koniec energii = koniec expienia (dochodowego), inaczej powstałoby wiele botów expiących na królikach 24/7, nie trzeba mówić do czego by to doprowadziło, darmowe nabijanie poziomów i zamulenie serwera.
Koledzy mówią powyżej że siedzenie 24/7 na expie że można sobie ustawić sobie bota żeby zamulał serwer gry, tak samo myślę, więc ,,Nie''.
Najpierw osiągnij 50+ lvl a nie narzekasz na tym poziomie.
Haha chyba tylko dla wysokich lvli będzie z tego frajda Na 68 lvl będę mieć około 6 pkt doświadczenia za 1 pkt energii przy czym tracę miksy a jak mi się skończy ena to polecę na króliki gdzie nie stracę miksów i energii a dostanę 1 pkt doświadczenia. Do tego gemy pod aktywność i można expić.
Totalna głupota, wszyscy 65+ po wykorzystanej energii polecą na króliki i będą tam biegać przez 12 godzin co doprowadzi ze w kilka dni ktoś wbije 100lv
Edit
Co ja mówię tutaj o 12 godzinach, jestem pewien że ktoś by wpadł na pomysł ustawienia bota który się rusza (lewo prawo) i by expił 24/7
Może zamiast 1 dośwa... 1 złota? Dzięki temu wszyscy byliby bogaci, a jeżeli chodzi o króliki to w takim razie starzy gracze spotykaliby nowych na królikach i radzili im jak grać w MFO3. 1 dośwa na nie, zburzyłoby to limit poziomu.