Kiedy gracz rozpoczyna bójkę, a w tym samym momencie ma działającego prota, to po wygranej walce(albo przegranej, to do ustalenia) prot mu znika. Ograniczy to cwaniaczków atakujących innych i wolnych od kontrataku.
Kiedy gracz rozpoczyna bójkę, a w tym samym momencie ma działającego prota, to po wygranej walce(albo przegranej, to do ustalenia) prot mu znika. Ograniczy to cwaniaczków atakujących innych i wolnych od kontrataku.
Ostatnio edytowane przez Hide ; 02-04-2016 o 23:19
1: Jak przegra, to chyba leci do miasta, a jeśli nie, to jak się zaatakuje to i tak ma wszystko full (hp i mp). Jestem za, i do teleportu to samo. Wygra i ucieka bo go wyższy goni, to teleportuje się. Atakujesz - nie masz ochrony i ucieczki teleportem. (gorzej tylko dla tych, co mają wolny internet )
1:Jeśli wygra, czemu nie? Jeśli przegra to trafia do miasta, więc też nie ma kontry, więc niech ma prota.
2: wydawało mi się, że ten boss został tak zrobiony, aby właśnie nie przyjść, pokonać i od razu uciec przed bójką, tylko zaryzykować, ale ja jestem za.
pierwsza propozycja baaardzo dobra
a co do bogini to w wieżach na parterze masz strefy bezboojkowe, więc jeśli oczekujesz boojki, to możesz tam przeczekać ;d a takiego prota chyba się by nie dało zrobić
1 fajne jeśli komuś zależy. Zdarzało mi się widzieć osoby posiadające proty i dopiero wtedy na tyle bezpieczne, by stać np. na uroczej i łapać jakieśtam inne osoby. Śmiem stwierdzić, że to dość powszechny proceder, ale być może pozbawieni ochrony bójkujący nie będą chcieli dalej bójkować, więc zrobi się więcej lof & pis, czyli niezbyt dobrze. Z drugiej strony - w jakiejś gierce było takie rozwiązanie i sprawdzało się całkiem nieźle.
2 po garudzie też wielu graczy zbierało pióra narażając życie, dlaczego ci reaktywujący boginię mają mieć łatwiej?
2. jest nierealne. A przynajmniej wymagałoby zmian w silniku. Obecnie jest to prot za "walkę z minibossem".
Opcja 1 jak najbardziej tak.
2 glupia.
Generalnie agresor nie powinien miec prota.
Bididididid!
1 jest Ok.
Agresor nie powinien mieć prota po przegranej/wygranej i powinien tracić swojego dotychczasowego prota za atak.
1. Jestem za
2. Nie jestem jeszcze w Devos, więc się nie wypowiem.
Za, już się kilka osób wypowiedziało powyżej to co ja chciałem a więc nie będę pisał argumentów.
Ale też jak ktoś ma ochronę za MF'y to je traci to też jest do przemyślenia.
Może zamknąć, skoro już zrobione, żeby nie wypisywano tutaj głupot?