Proponuję dodanie jakiejś opuszczanej drabinki lub czegoś w tym rodzaju, aby ułatwić dostęp między tymi dwiema częściami wyspy:
Ułatwi to dostęp na Necrona oraz Krakena dla osób, które lubią oszczędzać energię.
Proponuję dodanie jakiejś opuszczanej drabinki lub czegoś w tym rodzaju, aby ułatwić dostęp między tymi dwiema częściami wyspy:
Ułatwi to dostęp na Necrona oraz Krakena dla osób, które lubią oszczędzać energię.
jestem za
oczywiście dobry pomysł
to ma być w stylu drabinki niedaleko pajęczej groty? Jeśli tak, to za.
Tak to dobry pomysł bo tak się źle Necrona szuka... To by ułatwiło szukanie jak najbardziej na Tak
Jedynie mam taką uwagę, żeby ustawić tam dźwignię, żeby nie dało się wejść po tej drabince za pierwszym razem. Poza tym na tak.
O dźwigni nic nie ma. Drabinkę można opuścić również za pomocą kołowrotu, przycisku lub przekładni. Antek podał, że do drabiny należy dojść, a ja sprecyzowałem za pomocą jakiego mechanizmu ją uruchomić.
Myślę że za pomocą kołowrotu będzie o wiele zabawniej, to takie śmieszne słowo. Na tak, sam Necrona nie łapię, ale na krakersa czasem się przejdę, a to może być bardzo przydatne
Oczywiście, że chodzi mi o coś otwieranego jak się już dojdzie od strony raf.