Bez beki dlaczego pyły znikną ? Przecież dotychczas nikomu to nie przeszkadzało
Bez beki dlaczego pyły znikną ? Przecież dotychczas nikomu to nie przeszkadzało
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post223388
Oby Pirrat miał rację
Skoro znikną to powiadomienie kolekcjonerów nic nie da,bo nikt nie będzie chciał tego kupić
Pyły znikaja i taka kolej rzeczy. Tak powinno byc od początku samego tak samo fajerwerki balony z wodą etc.
Mam nadzieje że znikną :P
Mi przyszło do głowy żeby nie znikały ale pojawiało się obok w nawiasie jakimś innym kolorem "Pył Iluzji: Skrzat 2(nieaktywny)" i po użyciu go postać nie będzie zmieniała wyglądu, a kolekcjonerzy pyły będą mieli
Pada tylko pytanie, czy będzie opłacało im się je zbierać skoro stracą swoje zastosowanie...
Według mnie powinno sie odbyć głosowanie czy znikają czy nie . Przecież nikogo to nie drażni ... Co wam pyły przeszkadzają
Również uważam, że pyły nie powinny znikać. W niczym nie przeszkadzają.
Ale przyjęły sie jako interesujący towar ,który można zatrzymać i kolekcjonować ,a chyba o to w grach chodzi ? Dzięki temu gra jest bardziej interesująca XD Bynajmniej dla mnie
Dla mnie to tam rybka. Imo data ważnosci nie powinna kolidować z możliwoscia posiadania, tylko uzycia.
NIE dla dla zabrania pyłów iluzji, KONIEC z tą dyktaturą!
Ja nie wiem po co w ogóle ta data ważności w pyłkach
'' Niech zobie znikną pyły , oby jak najszybciej '' Taki wlaśnie podejście mają gracze , którym pyły nie przeszkadzają i ich nie używają .