Proponuję, by dodać możliwość dodania sobie złota za żetony w taki sposób:
1 żeton=2,5k złota
Proponuję, by dodać możliwość dodania sobie złota za żetony w taki sposób:
1 żeton=2,5k złota
Ostatnio edytowane przez brave heart ; 21-12-2015 o 22:14 Powód: Zmiana 1k na 2,5k, bo wszystcy sie czepiajo :D
na pewno zawsze znajdzie się ktoś kto kupi odnówki po 5k(wiec jak chcesz sprzedać to pisz do mnie)
No będzie nieopłacalnie, bo 5 żetonów to równo 5k, a przy handlu będzie prowizja.
I można podwyższyć:
1 żeton=2,5k
Gópie.
No, ale przy handlu prowizję płaci kupujący (też mogę kupić odno, nawet dam 5,5k za szt)
P. S. A złota i tak jest wystarczająco dużo przez mfy wymienne na golda, lepiej nie pogarszać sytuacji.
wkręcajo Cię, zobacz średnie targowe i wtedy dogaduj się z tymi wyzyskiwaczami, fstyd :P
kto go wkręca?
mówią prawdę, wiele osób kupi z chęcią odnówki w takiej cenie
Nie jestem głupi i nie sprzedam odnowienia za 5k więc nie ma nawet co pisać. W ogóle to czemu jak zacząłem o tych żetonach to ktoś napisał, że kupi odnowienie w takiej czy takiej cenie. To nie jest Handel. Rozumiem, że 1k to za mało na 1 żeton, no to może być 2,5k.
argument, że bezpośrednia wymiana na złoto jest lepsza bo przy sprzedaży odnówek część złota przepada na prowizję jest słaby. Zwiększanie się całkowitej ilości golda w grze nie jest mile widziane.
też prawda, odchodziłoby się od sensu istnienia żetonów, czyli zachęcenia do walk pvp