Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 91

Temat: Igrzyska Śmierci ( większa ilość )

Użytkownik Avatar Dorek
    ja osobiście bym chciał turnieje TvT i najprostszym z nich by był turniej 2v2. jednak żeby taki turniej zrobić musiałby wejść pojedynek 2v2 bez drużyny mogło by to być tak. Gracz A jest w grupie z graczem B gracz C jest w grupie z graczem D i można by pojedynek 2v2. póki takie coś nie wejdzie to jedynie przez bójki albo teamową walke. jednak jak by ktoś chciał brać udział a nie ma pary ani teamu to trochę problem. więc ciekawi mnie jak to zrobisz.

Rebellious
    Konto usunięte
    Ok, zmieniam zdanie, zrobię turniej tvt, już dziś powinien pojawić się na forum.

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Haytham Zobacz post
    Ok, zmieniam zdanie, zrobię turniej tvt, już dziś powinien pojawić się na forum.
    ok to powodzenia.

Rebellious
    Konto usunięte
    tylko jest jedna rzecz... te grupy... zresztą może ktoś będzie chętny do zrobienia losowania ew mogę zapłacić :d

Użytkownik Avatar Dorek
    tylko jest jedna rzecz... te grupy... zresztą może ktoś będzie chętny do zrobienia losowania ew mogę zapłacić :d
    mam program mogę zrobić. jednak napisz mi na pw jak chcesz ten turniej tvt zrobić.

Rebellious
    Konto usunięte
    ok, zrobię temat na forum, dam link. jakieś niejasności z chęcią wyjaśnię.

PS. zaraz napiszę :d

- - - - - - - - - -

https://forum.mfo3.pl/showthread.php?29929-Turniej-TvT-Listopad-2015&p=218531#post218531

turniej tvt

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Jak już będziesz miał pomysł jak to zrobić i regulamin możesz zapytać admina czy nie zechciałby zasponsorować mfów i napisać w aktualnościach ogłoszenia gdy będzie już wszystko dopięte na ostatni guzik.

Rebellious
    Konto usunięte
    Już zrobiony. Parę grp się zgłosiło.

- - - - - - - - - -

No tak, Z tymi MF'ami byłoby dobrze, gdyby ktoś je zasponsorował. To znaczy wpłynęłyby one na konto zwycięzców, po zakończeniu turnieju. Zresztą tu, już wszystko uzasadniłem, w razie niejasności śmiało pytać:

https://forum.mfo3.pl/showthread.php?29929-Turniej-TvT-Listopad-2015&p=218531#post218531

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Dorek Zobacz post
    ja osobiście bym chciał turnieje TvT i najprostszym z nich by był turniej 2v2. jednak żeby taki turniej zrobić musiałby wejść pojedynek 2v2 bez drużyny mogło by to być tak. Gracz A jest w grupie z graczem B gracz C jest w grupie z graczem D i można by pojedynek 2v2. póki takie coś nie wejdzie to jedynie przez bójki albo teamową walke. jednak jak by ktoś chciał brać udział a nie ma pary ani teamu to trochę problem. więc ciekawi mnie jak to zrobisz.
    jeżeli nie ma pary, będzie miał losową osobę, która również nie ma pary.

Liu Bei
    Konto usunięte
    Jak 50+ Mają swoje IŚ , To z jakiego powodu low lvl nie mają ? , Popieram Haya

Użytkownik
    Ponieważ IŚ zostało stworzone aby zachęcić graczy do wbijania następnych poziomów.

Uważam, że temat został wyczerpany, proszę o zamknięcie tematu.

Użytkownik Avatar Kyuubi

Pomysł Igrzyska Śmierci

Proponował bym żeby zrobić przedziałek na lvl, ponieważ taki 50lvl idzie na Igrzyska Śmierci to nie ma szans na początku atakuje go np.65lv a potem wbija do niego drugi 65lvl i co? I tak się kończy jego zabawa.

50lvl-56lvl
    57lvl-60lvl
    61lvl-64lvl
    65vl- dalej

Co wy na to ?

Użytkownik Avatar Qwiker
    Znowu to samo

Użytkownik Avatar Naishukketsu
    Na nie. Igrzyska są przeznaczone dla wyższych poziomów

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...sobne-igrzyska
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...%C5%9B%C4%87-)
    i pewnie więcej

kto wie, powoli potrzeba coraz więcej czasu na expienie, żeby przeskoczyć kolejne lvle i może pojawią się przedziały(jak będzie wystarczająco dużo graczy na każdy taki przedział), ale w obecnych warunkach zostanie to raczej tak jak jest

Elitek
    Konto usunięte
    Na nie

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia