Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 20 z 20

Temat: Walki manualne - raporty

Użytkownik
    Ludzie ustawiacie pierwszy warunek w skrypcie który sprawdza maksymalne hp przeciwnika i jeżeli powyżej 2000hp to walicie z drenażu, bo wiecie że to dzban. Ja na 25 lvl bym dzbana na automacie ubił więc na 30 to jest pikuś, jutro jak znajdę czas to mogę zainteresowanym skrypty porobić

I co do tej zmiany, to jak ktoś bije na manualu, to chyba różnica jednego kliknięcia cudów nie zrobi

Użytkownik Avatar Jaskier
    aiszek niby tak, bo tez zrobilem z drenazem tak, bez problemu moge ubic dzbana, ale innym moze sie to przydac/nam na przyszlosc.

musaraj
    Konto usunięte
    Ja równiez ustawiłem tak z Drenażem ( tyle że powyżej 1000 HP), lecz nadal mnie bije na auto.
    Co prawda znam już przyczynę, lecz nie do końca jestem pewien, czy wiem jak poprawic.

aiszek, rozegrałeś aż 3 walki z dzbanem z czego tylko raz w pojedynkę, używałeś drenażu z czego 2 razy chybiłeś
    więc nie twierdź że ustawienie skryptu z drenażem załatwi kompletnie sprawę. W dodatku jesteś magiem, Twój
    każdy cios dochodzi celu i jest o wiele silniejszy niż woja u którego rękawy zadają ok 200 obrażeń, a większość
    ciosów jest chybionych. Będąc wojem trudniej jest walczyć z Dzbanem.

I co do tej zmiany, to jak ktoś bije na manualu, to chyba różnica jednego kliknięcia cudów nie zrobi
    ... odnośnie Twoich dotychczasowych dokonań z Dzbanem to nie wiele możesz sobie w tej sferze wyobrazić,
    ale jeśli tylko postawisz się w sytuacji graczy którzy już tysiące pkt energii wytracili w ten sposób to dopiero wtedy
    będziesz w stanie ogarnąć całość i być w stanie dokonać rzetelnej oceny.

Użytkownik
    No póki co to nie expiłem na dzbanach, ale na testach jako pierwszy wydropiłem Zieloną Szatę i poświęcenie chyba też. Biłem je od 27 na automacie(bez problemu, co prawda wtedy były inne staty eq). Co do tej sfery dokonań to nie ubiłem tysięcy ale ubiłem z kilka set potworków na manualnu i stwierdzam, że jest to męczące niezależnie czy będzie o to jedno kliknięcie mniej czy więcej. Dzisiaj za to zabiłem 300 potworków na automacie, było bardzo przyjemnie :P Ustawienie skryptu trwało 5 min, eq mam dosyć słabe(jedynie ten naszyjnik kajana)

Na 30 lvl dochodzą miksy lvl3 i pocisk na 2* więc jest znacznie łatwiej, co do woja to ma na pewno trudniej, ale 2 trafienia z drenażu i zostajde 49% HP + pewny cios, myślę że też nie jest ciężko.

Ja na miejscu tych osób bym poświęcił z godzinę nad inteligencją, nawet więcej albo poprosił o pomoc w ustawienie skryptu Nie jest to żadna Java czy php, instrukcje są naprawudę proste w ustawieniu

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia