Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tej propozycji ?

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za opcją 1

15 33.33%
  • Jestem za opcją 2 :3

10 22.22%
  • Jestem na Nie. :c

20 44.44%
Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 135 z 176

Temat: Możliwość oglądania trwającej walki

Firebite
    Konto usunięte
    Może jeszcze mam jej mówić ile przeciwnik ma mp? SŁABE
    Myślę że każdy marzy o tym by mu jakaś grupka pisała co ma robić. (Dużo osób może nie wiedzieć jak włączyć zakaz oglądania i zniechęcą się do gry jak jakiś dowcipniś
    Początkiem gry każdy gracz zostaje poinformowany o dostępnych opcjach, więc nie ma takiej możliwości. Chyba że dla Ciebie chodzenie po mapie, atakowanie potworków i leczenie się już jest trudne, a to dodatkowo Cie obciąży.

Taka informacja praktycznie nic Ci nie daje.

Spójrz na to inaczej, nie każdy siedzi całymi dniami na mfo3. Myślisz, że ktoś będzie miał czas, żeby to robić, tacy na pewno się znajdą, ale nie będzie to raczej duża grupka.

---------
    Nie ma, aż tak dużo czasu na ruch ?
    Mamy od tego całą minutę, chyba nie powiesz, że zastanawiasz się 50 sekund jak zaatakować. Ile trwa dodawanie do listy ignorowanych ? Klikamy w dwa miejsca i gotowe, zajmuje to max 3 sekundy. Poza tym czat nie zajmuje ekranu gry.
    Ale na Twoje życzenie: Dodam do propozycji wymóg 5 pkt energii i widoczność tego co jest pisane w czacie zbiorowym.

I po co w takim razie igrzyska skoro będzie to dostępne na co dzień.
    Przecież nie wiesz z kim gracz walczy, igrzyska to jedynie pvp, a tu przychodzi na myśl Pve.

Niech robią lepiej coś dla większej ilości graczy. A nie dla kilku którym się nudzi.
    Chyba nie wypowiadasz się w imieniu jakiegoś legionu ?
    Pisałem. - Was też jest kilku, tyle że jest to nadal mniejszość w porównaniu z tymi którzy zagłosowali na tak.

-------------
    Masz :
    @Edit(Na życzenie - Sic - informacja): To co piszą gracze byłoby widoczne w czacie zbiorowym - ewentualna dodatkowa opcja "nie pokazuj czatu zbiorowego".
    Ostatnio edytowane przez Firebite ; 18-09-2015 o 20:51

Użytkownik Avatar Dorek
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...4%85danie-walk

po co takie coś ? wystarczy tylko zakryć mane w oby dwu stronach i już. koniec problemu i wszyscy zadowoleni

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Boję się raczej obciążenia serwerów jak wszyscy będą szturmować tą opcję. O moje obciążenie się nie martw. Ja sobie poradzę. Tyle lat gram w tą grę że pamiętam jak ostatnim miastem było Urkaden. I to jest straszne prawie 4 lata grania i tylko 2 nowe miasta. I z tym powinno się coś zrobić zamiast dodawać zabijacze czasu dla paru osób.
    Wymaga ona dużo zmian w silniku gry. Zmiany w silniku gry robi 1 osoba. Która powinna się zająć gildiami i panelem.
    Ostatnio edytowane przez NieZabijajMnie ; 18-09-2015 o 20:54
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Firebite
    Konto usunięte
    A teraz jest inaczej ? Też dużo osób korzysta z raportów na ten moment.
    Dużo zmian ?
    To wszystko gdzieś tam już jest wystarczy to trochę zedytować, zmienić i dodać tam gdzie trzeba. :P
    Nie widzimy many osoby, którą oglądamy i oczywiście many przeciwnika.
    Ostatnio edytowane przez Firebite ; 18-09-2015 o 21:08

Użytkownik Avatar skarlet
    Z tymi osobami za nie przesadzaj bo jest narazie 8/7 to nie tak duża rożnica
    Ja jestem na nie. Zbędne i nie potrzebne. Lepiej zając sie czyms pożyteczniejszym.

Użytkownik Avatar Samael
    Słaby pomysł, jestem na nie bo: nie potrzebne.

Użytkownik Avatar skarlet
    i już remis
    Nie biorąc pod uwage że na nie jest 50% a na 1, 19% na 2, 31% Odzielając osobno to jest większość na NIE xd

Firebite
    Konto usunięte
    Nie każdy uważa, że coś takiego jest niepotrzebne.
    A tu jest najlepszy tego przykład :
    Oglądanie walk na żywo wraz z czatem dla osob które biorą w niej udział to jest coś co mi się marzy od dawna.

No i kto mówi, że przejście pomysłu sprawi, że zostanie on od razu przeprowadzony w górę listy innych pomysłów, którym to też się udało.
    Wszystko w swoim czasie i nie uważam, że to nie jest pożyteczne. :P
    Widać każdy z nas inaczej na to patrzy. ;P

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał sic Zobacz post
    Boję się raczej obciążenia serwerów jak wszyscy będą szturmować tą opcję. O moje obciążenie się nie martw. Ja sobie poradzę. Tyle lat gram w tą grę że pamiętam jak ostatnim miastem było Urkaden. I to jest straszne prawie 4 lata grania i tylko 2 nowe miasta. I z tym powinno się coś zrobić zamiast dodawać zabijacze czasu dla paru osób.
    Wymaga ona dużo zmian w silniku gry. Zmiany w silniku gry robi 1 osoba. Która powinna się zająć gildiami i panelem.
    ale taki firebite uważa chyba, że kolejne miasta są tylko dla kilku graczy robione, ta...

Administrator Avatar Krycha
    Uważam, że to zbędne.
    Bididididid!

Firebite
    Konto usunięte
    ale taki firebite uważa chyba, że kolejne miasta są tylko dla kilku graczy robione, ta...
    Czasem warto czytać wszystkie posty zanim zdecydujesz się zamieścić swoją wypowiedź.
    No i kto mówi, że przejście pomysłu sprawi, że zostanie on od razu przeprowadzony w górę listy innych pomysłów, którym to też się udało.
    Gdyby pomysł przeszedł nie oznacza to jego natychmiastowej realizacji. Najpierw pojawią się nowe lokacje, a gdy Administracja w końcu zakończy prace nad tym i nad innym pomysłami, przyjdzie czas na ten.

Użytkownik
    Myślę że to powinno wejść razem z turniejami bo na pewno urozmaiciło by rozgrywkę.
    Pomysł mi się podoba ale nie do końca w takiej postaci.

Firebite
    Konto usunięte
    @Rebeq - Co masz na myśli ? Chętnie z edytuje pomysł jeśli jest to coś ciekawego.

Użytkownik
    Obawiam się tylko, że to doprowadzi do sytuacji gdy niektórzy gracze będą bić taką nimfę czy innego goblina z pomocą innych graczy a nie nauczą się tego robić samemu.

Użytkownik
    Cytat Napisał Owen Wilson Zobacz post
    Obawiam się tylko, że to doprowadzi do sytuacji gdy niektórzy gracze będą bić taką nimfę czy innego goblina z pomocą innych graczy a nie nauczą się tego robić samemu.
    Dlatego możnaby było dodać opóźnienie np. 30 sekund.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia