może spróbuj w trybie prostym
atak ustaw na nigdy, zaklęcia ustaw na często czy jak tam chcesz, zapisz, a dalej układaj sobie skrypty na zaawansowanym...powinno pomóc, pewności nie mam bo nie jestem magiem, ale jesli trafiłem to daj reputa
może spróbuj w trybie prostym
atak ustaw na nigdy, zaklęcia ustaw na często czy jak tam chcesz, zapisz, a dalej układaj sobie skrypty na zaawansowanym...powinno pomóc, pewności nie mam bo nie jestem magiem, ale jesli trafiłem to daj reputa
W sumie mogę chyba zaawansowanym ustawić atak 0% :]
+
Jeśli chcesz ustawić skrypt pół na pół, ustaw w trybie zaawansowanym polecenia (zaklecia A i B)
1.Moja Postać - zaklęcie - A - Liczba użyć <= Moja Postać - zaklęcie - B - liczba użyć
2.Moja Postać - zaklęcie - B - Liczba użyć < Moja Postać - zaklęcie - A - liczba użyć
Dwa oddzielne polecenia.
W takim przypadku uzycie zaklęć będzie równe, lub częściej jeden raz użyjesz zaklęcia A
I przy okazji, chyba wiem czemu walisz fizykiem - ustawiłes obydwa bez Grupy?
Mita, ja tak ustawaiłem, dopóki nie pokombinowałem bardziej.
@down ja ustawiałem po 50%, ale dawałem do jednej grupy, i tez jakos mi walilo zawsze magia.
Ostatnio edytowane przez musaraj ; 20-06-2011 o 19:31
Powinieneś mieć jedno zaklęcie na 100% a drugie na 50%, a nie oba po 50%
Albo takim sposobem jak musaraj napisał.
Dzięki wam. Sposób musaraja działa
Macie po plusie :]
Jeżeli ustawię sobie w skrypcie Gracz -> skamienienie -> użyj: zmiękczacz, to w automatycznej walce drużynowej będzie ona działać na każdego członka mojej drużyny?
Co daje "Częstotliwość walki"?
Do tego max. 400%, min. 25% może wynosić.
jakie powinien mieć statystyki wojownik na 12 lvl
Na Równinie Błyskawic widzę skrzynkę, ta która jest na takim samym poziomie, co trampolina, jedyna, która nie jest pilnowana przez błyskawice, chyba [17,5]. Jak tam się dostać? Czy to ma coś wspólnego z portalem po na rogu? Jak aktywować tamten portal. (to chyba 2 pytania)
portal srebrnym lub błękitnym pyłem, nie jest związany z trampoliną :P
bo trampoliny pójdziesz normalnie na mapce, po lewej masz tam dojście i pod drzewem chyba jest trampolina :P
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...B%C5%82yskawic tu masz mapke i pokazane gdzie jeszcze jest trampolina, ta po lewej dostaniesz sie do skrzyni, tą obok skrzyni wydostaniesz się
jeśli pomogłem to daj repe, gwiazdka po lewej na dole mojego postu nie gryzie![]()
Portal możesz aktywować dopiero po pokonaniu Nimfy.
Wtedy dostaniesz srebrny i błekitny pył od NPC (ten staruszek który stoi na środku miasta eternia).
Dzięki tym pyłkom będziesz mógł uaktywnić portale.
Ostatnio edytowane przez Chaos ; 25-06-2011 o 14:26
[SIGPIC][/SIGPIC]