Cześć
Mam taki nowy pomysł, którym jest dodanie do działu 'aktualności' tabeli informującej nas o tym - nad czym Administracja Mfo pracuje teraz i nad czym planuje pracować potem.
Tabela znajdowała by się nad informacjami dotyczącymi ostatnich aktualizacji i nie zależnie od ich wprowadzania cały czas byłaby w tym samym miejscu.
Same informacje ograniczałyby się do 2-3 zdań, bądź wymienienia ich od myślników(opcjonalnie mogłoby to wyglądać jak w cookie clicker, tyle że po Polsku i zoptymalizowane w kolorze i wielkości do rozmiarów działu).
Zdjęcie :
----------------------------------------------
Osobiście byłbym zadowolony z takiego rozwiązania i mam nadzieję, że nie tylko ja. :P
Myślę też, że gracze nie naciskali by tak na Administracje mając podane informacje o które tak to pytają.
No i.. na pewno nikt nie mógłby zarzucić, że Admini się obijają, gdyby chodziło o większy update gracze wiedzieliby już dlaczego to tyle trwa, mając podane informacje w takiej właśnie tabeli. :P
Raczej w tej sprawie nie ma dużo do roboty, więc jeśli pomysł przejdzie, to łatwość jego realizacji sprawia, że mógłby pojawić się równie dobrze dzień/tydzień po.
Zapraszam do dyskusji i oceny pomysłu. :P
Pozdrawiam. - Firebite