Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Złoty pył

Użytkownik

Złoty pył

Witam!

Myślę nad zmianami dotyczącymi teleportowania się między lokacjami i wpadł mi do głowy pewien pomysł, mianowicie:

Złoty Pył

Lepszy od Srebrnego Pyłu ponieważ aktywuje portal na stałe i teleportacja do tego portalu nie wymaga energii.

Możliwość użycia była by od 1 lvla, ale wypadał by tylko z jednego unikatowego potworka z bardzo małym prawdopodobieństwem (jak kiedyś Poświęcenie z Magicznego Dzbana).
    Można by go było zrobić też przetapiając 10 Srebrnych Pyłów u kowala (na przykład już w Devos).
    Do przetopienia wymagane by było oprócz Srebrnych Pyłów także Antracyt, Mythrill i Ruda żelaza - ilości pozostawiam do ustalenia testerom.

Można by też dodać do składników wymaganych Drobinki Złota możliwe do wypłukania przy jakiejś rzeczce lub jeziorku, na takiej zasadzie jak było łowienie ryb na Wichrowych Wzgórzach.

Co sądzicie?

Użytkownik Avatar skarlet
    było

ale nie bylo by takie zle ale nie wiem xd

musaraj
    Konto usunięte
    W nieco innej formie (w gruncie rzeczy nie wiem czy w jakiejkolwiek), ale pomysł jest wstępnie zaakceptowany

Użytkownik Avatar Denatris
    Dla mnie byłoby nieuczciwe i niefajne wprowadzać coś takiego, gdy większość graczy wydaje dórze piniondze na srebrne pyły. Co im powiemy? Fajnie, że wreszcie aktywowaliście sobie tak wszystkie portale, ale zabierzcie to sobie, bo wprowadzamy lepsze pyły?

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Z tego co pamiętam to była propozycja taka:
    Portal trzeba aktywować srebrnym pyłem, dopiero potem można aktywować go złotym pyłem. Taki pył kosztowałby 1-5mf, a wtedy zamiast 5 eny za teleport kosztowałby on 0-4 eny za użycie (nie pamiętam dokładnie)

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Na nie, srebrne pyły moim zdaniem są już wystarczająco dobre.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Cytat Napisał Alma Wade Zobacz post
    Dla mnie byłoby nieuczciwe i niefajne wprowadzać coś takiego, gdy większość graczy wydaje dórze piniondze na srebrne pyły. Co im powiemy? Fajnie, że wreszcie aktywowaliście sobie tak wszystkie portale, ale zabierzcie to sobie, bo wprowadzamy lepsze pyły?
    Wiekszosc graczy nie ma eq z plusami, to znaczy ze nalezy usunac eq+, bo wiekszosc musi za nie placic? Wszyscy za nie placa

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    W takiej czy innej formie złote pyły najprawdopodobniej będą.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Luxferre
    Bo 5 energii to tak dużo, prawda?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia