Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 17

Temat: Zmiana nazwy loginu

sexy girl
    Konto usunięte

Zmiana nazwy loginu

Myślę, że przydała by się zmiana nazwy konta. Potykam się czasem o osoby pytające o to jak zmienić nazwę postaci w grze i muszę ich zasmucić, że się nie da. Piszcie co sądzicie na ten temat.
    Ostatnio edytowane przez sexy girl ; 21-08-2015 o 23:12 Powód: Błąd

Użytkownik Avatar Dorek
    da się. za 50 mf możesz zmienić nick jak i płeć postaci. robisz to klikając na plus od MF a następnie usługi tam to będzie.

Użytkownik
    sexy girl, taka opcja istnieje, słabo szukałeś/aś, w zakładce USŁUGI

- - - - - - - - - -

Nie sądziłem że nie można tej opcji znaleźć, natomiast kiedyś proponowałem administracji w widżecie z imieniem postaci i paskami HP/MP obok nicku dodać link [zmień]. Byłaby to pewna promocja.

sexy girl
    Konto usunięte
    Kurde. Walnęło mi się. Chodziło mi o zmiany nazwy konta.

Użytkownik
    Cytat Napisał MapY Zobacz post
    sexy girl, taka opcja istnieje, słabo szukałeś/aś, w zakładce USŁUGI

- - - - - - - - - -

Nie sądziłem że nie można tej opcji znaleźć, natomiast kiedyś proponowałem administracji w widżecie z imieniem postaci i paskami HP/MP obok nicku dodać link [zmień]. Byłaby to pewna promocja.

Moim zdaniem była by to lekka przesada, po za tym jak ktos chce wydac kase na mf/chce wydac mf to to zrobi~(˘▾˘~)

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał sexy girl Zobacz post
    Kurde. Walnęło mi się. Chodziło mi o zmiany nazwy konta.
    tzn chodzi ci o nazwę loginu ?

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Po co zmieniać login?

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Po co zmieniać login?
    Ja tam bym wiele dał żeby swój zmienić ;x

Myslalem ze jest cos takiego, jesli nie ma to chyba mozna wprowadzic. A po co? Bo ktos moze odgadnac login i haslo, haslo sie zmieni, wiec trzeba zgadywac od nowa ale juz jest o polowe prosciej. Albo jakis random poda komus login i haslo, na tej samej zasadzie. Opcja ktora nikomu nie przeszkadza, garstce pomaga, czemu nie?

Administrator
    Takie zmiany (loginów) tylko wyjątkowo z b. ważnych powodów, raczej "ręcznie" niż za pomocą automatycznej usługi, bo to może być wykorzystywane do zacierania śladów w przypadku np. włamań.
    Jak ktoś ma dobrze uzasadnioną potrzebę to na indywidualny wniosek zmienię w cenie zmiany nicka.

Fenixo
    Konto usunięte
    Siora ty nie jesteś normalna. Żeby wypisać taki temat na forum. Ja jestem na nie, bo po co. Ktoś ma włamywacza to się zmienia hasło a nie od razu nick.

sexy girl
    Konto usunięte
    Pomóż!!!!

Fenixo
    Konto usunięte
    I tutaj mamy przykład włamywacza niedoświadczonego. Ja nie jestem jej bratem ani nikim tylko przyjacielem. Kolejna rzecz to to że prawdziwy właściciel konta dostał już wiadomość o tobie więc zmieni hasło. I na koniec widać od razu że ty w ogóle nie umiesz w to grać. Prawdziwa właścicielka konta zna Eq na 65 poziom i zdolności a razem z tym wchodzi jeszcze zmiana nazwy hasła do konta itp.

Użytkownik
    Myślę że najlepszymrozwiązaniem będzie zrobienie nowego konta i ustawienie bardziej złożonych kombinacji w lognie i haśle.

sexy girl
    Konto usunięte
    Włamywacz zlikwidowany. Zmieniłam 3 razy hasło. Nie wiem czy chciał mnie upokorzyć czy naprawdę nie wiedział że są takie opcje ale dobra. A skoro został w ogóle stworzony ten temat to powinno być wedle tego wzoru: Ceny są przykładowe
    Opcja:
    Zmiana nazwy/ Zmiana płci/ Zmiana profesji/ Reset statystyk/
    / TAK / NIE / NIE / NIE / Wybierz Postać: Fenixo (nazwa przypadkowa, nie istniejąca)
    Koszt: /20MF / 0MF / 0MF /0MF /
    Suma:
    20Mf
    Posiadasz 25Mf
    Czy napewno chcesz zakupić tą opcje: TAK

Więcej czasu by się zaoszczędziło. Tak byłoby łatwiej. Chyba.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia