Witam mam 26 poz. i niewiem jak najszybciej expic do 30 poz. a nastepnie od 30 do 40?
Witam mam 26 poz. i niewiem jak najszybciej expic do 30 poz. a nastepnie od 30 do 40?
Wg mnie najbardziej się opłaca expić na 2x Goblin. A od 30 do 40lv 100 eny na zrespienie gryfa, a reszta na zwieszonym moście.
Zrób antymaga na 30 lvlu (dużo magdefa w bazie), zabij przeklętą nimfę i resp wampirzyce. Do 40 lvla najlepszy exp. Najlepiej jak je wymieniasz, albo masz pomocnika, który odda ci drop.
@Nie zapomnij potem wyrównać defów.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Zależy czy chodzi o szybkość, czy opłacalność expienia.
Najszybciej będzie wybierać potwory odpowiadające poziomem - najpierw Lwy, potem słuszny przeskok jest chyba dopiero na te Wampiry/ Wilcze Sługi.
Najopłacalniej prawdopodobnie zacząć od respienei gryfa, ciągle gryfa, w międzyczasie rzeczywiście zwiększanie obrony magicznej oraz przejście na Syreny oraz polowanie na Błotnistą Czaszkę (polecam atrybuty Lód i Ziemia).
Dobra dopracujeswoje pytanie jestem wojem na 26 lvl i chcialbym jak najszybciej nabic 30 bo dopiero wtedy pokonam minotaura i zeby sie jak najbardziej oplacalo
- - - - - - - - - -
do urkaden zamierzam isc dopiero na 30 lvl
Albo lisy (nie ukrywam rozpaczy) albo na moscie te szalone skrzaty. Tylko ze jak na moscie to w rekawicach, wiec utrudnienie + koszta wzgledem innych expowisk gdzie mozesz uzywac goblinowego miecza. Jezeli uzywasz miecza to idz zabic banitow (zadne wyzwanie z mieczem na 25%) i wtedy na pojedyncze cosie (zapomnialem nazwy) w lochach. Zdaje sie ze powinien byc lepszy exp.
Ps. Tez tak masz ze Twoja postac wydaje Ci sie byc beznadziejnie slaba? Ja tak mialem na tym poziomie :/
Ze złymi statami bedziesz musial bic slabsze potwory. Ja ogolnie jestem za tym, ze fabułe najlepiej przechodzi się z przekokszonymi obronami .
Bididididid!
albo Król'iki :P