Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zniesieniem tych ograniczeń?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

47 62.67%
  • Nie

28 37.33%
Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 106 do 120 z 235

Temat: Bójki

Magician
    Konto usunięte
    A gdzie są te walki tvt ? Wciąż nie dostałem odpowiedzi na to pytanie, bo piszecie, że mamy sobie szukać pojedynków drużynowych ? Z kim ? Może pójdziemy na dzikusy z uroczej polany ? Tak jak wspomniałem wcześniej, nikt prawie nie chce walczyć z wielu przeróżnych a najczęściej jakiś głupich powodów, w ramach rekompensaty dajcie iś codziennie to wtedy myślę, że płacze o usunięcie bicia małych lvl się skończą

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał sic Zobacz post
    Jak złapiecie odpowiednią osobę z dużą ilością znajomych w czasie szczytu online na popularnej mapce to macie szanse na walki... Jak łapiecie na kwiecistej niskie lev to nie dziwcie się że nikt nie chce pomóc. Wyrok śmierci strasznie utrudnił pomaganie. Jakbyście chcieli wyrównanej dobrej jakościowo walki tvt to nie siekalibyście wyrokiem jak tylko się pojawi wyższy lev żeby dobić potem 1 hitem niskie lev.

Powiększanie depozytu robi się raczej dla aukcji. Nie znam nikogo kto robi to z powodu bójek. A protów i tak chyba prawie nikt nie kupował.

Dobrze że nic nie wypada. To że wy nie znacie takich graczy co odeszli z powodu bójek i wypadnięcia itemów to mnie nie dziwi. Nie przebywacie, nie przebywaliście i nie będziecie przebywać w tym towarzystwie, bo wolicie ich łapać. Nie raz czytałam opinie że gra jest bez sensu, bo gdzie nie pójdą tam ich jakiś wysoki lev na hita ubija. Dla was wypadł szmelc na niski lev, a dla takiego gracza jedyna zbroja jaką ma co bardzo utrudnia lub wręcz uniemożliwia mu grę. Większość graczy to dzieci/młodzież, która się zniechęca jak coś pójdzie nie po ich myśli. Wolą zrezygnować z gry niż iść na ogniki z powrotem z powodu braków w uzbrojeniu.

Co do eq... Nie wiem czemu mam wrażenie że to również zabezpieczenie admina przed wydobywaniem eq z chomików które się powiesiły podczas otwierania plecaka. (taka dziwna metoda noszenia szmelcu żeby nie utracić nic cennego).

Ograniczenia levlowe bójek pojawiały się dziesiątki razy w propozycjach w ten czy inny sposób. Według mnie to chyba lepiej że najpierw się zmierzą z równymi poćwiczą w walkach do wygrania, a dopiero potem wejdą w prawdziwe tvt.

A raport z 40 poleciał bo późniejsze tvt to... Bo wyrok i ograniczenia potek i zdolności.
    Za przeproszeniem z depozytem jak może to mówić ktoś kto wgl nie walczył pvp ani tvt i wciąż nie walczy, no to nic nigdy mu nie wyleciało i ja jakoś znam wiele osób co choćby przed samymi iś chowała itemki do depo, bo się obawiała, że wylecą podczas przegranej walki i JESZCZE do tego kupują pełno eq na 1 lvl, bo jeśli nie zmieszczą się w depo, bo niektórych nie stać na powiększenie depozytu to wykupują w cholere słabych itemów, bo wtedy prawdopodobieństwo stracenia dobrych itemów jest o wiele mniejsze. Qwiker z tego co widziałem w jednym z tematów nawet sam pisał, że miał itemy na 1 lvl, czyli również w obawie, że w walce mógł stracić lepsze.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Jak złapiecie odpowiednią osobę z dużą ilością znajomych w czasie szczytu online na popularnej mapce to macie szanse na walki... Jak łapiecie na kwiecistej niskie lev to nie dziwcie się że nikt nie chce pomóc. Wyrok śmierci strasznie utrudnił pomaganie. Jakbyście chcieli wyrównanej dobrej jakościowo walki tvt to nie siekalibyście wyrokiem jak tylko się pojawi wyższy lev żeby dobić potem 1 hitem niskie lev.

Powiększanie depozytu robi się raczej dla aukcji. Nie znam nikogo kto robi to z powodu bójek. A protów i tak chyba prawie nikt nie kupował.

Dobrze że nic nie wypada. To że wy nie znacie takich graczy co odeszli z powodu bójek i wypadnięcia itemów to mnie nie dziwi. Nie przebywacie, nie przebywaliście i nie będziecie przebywać w tym towarzystwie, bo wolicie ich łapać. Nie raz czytałam opinie że gra jest bez sensu, bo gdzie nie pójdą tam ich jakiś wysoki lev na hita ubija. Dla was wypadł szmelc na niski lev, a dla takiego gracza jedyna zbroja jaką ma co bardzo utrudnia lub wręcz uniemożliwia mu grę. Większość graczy to dzieci/młodzież, która się zniechęca jak coś pójdzie nie po ich myśli. Wolą zrezygnować z gry niż iść na ogniki z powrotem z powodu braków w uzbrojeniu.

Co do eq... Nie wiem czemu mam wrażenie że to również zabezpieczenie admina przed wydobywaniem eq z chomików które się powiesiły podczas otwierania plecaka. (taka dziwna metoda noszenia szmelcu żeby nie utracić nic cennego).

Ograniczenia levlowe bójek pojawiały się dziesiątki razy w propozycjach w ten czy inny sposób. Według mnie to chyba lepiej że najpierw się zmierzą z równymi poćwiczą w walkach do wygrania, a dopiero potem wejdą w prawdziwe tvt.

A raport z 40 poleciał bo późniejsze tvt to... Bo wyrok i ograniczenia potek i zdolności.
    100% Racji. Nic dodać, nic ująć.

Użytkownik Avatar Dorek
    na 40 lv była nuda w tym tvt . . teraz jest więcej fajniejszych zdolności przez co jest ciekawsze ale oczywiście nie ma z kim

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Za przeproszeniem z depozytem jak może to mówić ktoś kto wgl nie walczył pvp ani tvt i wciąż nie walczy, no to nic nigdy mu nie wyleciało i ja jakoś znam wiele osób co choćby przed samymi iś chowała itemki do depo, bo się obawiała, że wylecą podczas przegranej walki i JESZCZE do tego kupują pełno eq na 1 lvl, bo jeśli nie zmieszczą się w depo, bo niektórych nie stać na powiększenie depozytu to wykupują w cholere słabych itemów, bo wtedy prawdopodobieństwo stracenia dobrych itemów jest o wiele mniejsze. Qwiker z tego co widziałem w jednym z tematów nawet sam pisał, że miał itemy na 1 lvl, czyli również w obawie, że w walce mógł stracić lepsze.
    Grasowałam na jeziorku ze scavem i soadem zanim zacząłeś grać w tą grę. Więc masz prawo mnie nie pamiętać. Myślę że z naszego powodu łapani modzi zaproponowali te ograniczniki ilościowe w bójkach, bo nie mogli wymienić żółwi.

Teraz tvt mi się nie podoba. Wolałam ten cudowne odkrycia że jeszcze komuś coś zostało niż 2 użycia na team i koniec.

Jak chcesz prawdziwych bójek to omów się na walki z kolegami narzekaczami z tematu i załóżcie klub walk tvt jak kiedyś gimbusy w gimbusowym lesie gdy jeszcze można było tam łapać. Rozreklamujcie się w rozmowie że np co sobotę o 20 organizujecie bójki w lokalizacji X: wymagania + zasady. Sama bym na takie coś przyszła o ile by było fajnie zorganizowane.
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Magician
    Konto usunięte
    Antek profesjonalny komentarz widzę, wielu graczy natraciło pełno dobrych itemców i nie płaczą jak ty, trzeba było nie trzymać wszystkiego na głównej postaci. Wciąż nie dostałem odpowiedzi z kim mamy walczyć niby te pojedynki drużynowe ? To proszę coś zrobić by i walki drużynowe się rozwinęły, bo to co teraz będzie to czysta masakra, nie dosyć, że z równymi nie mogło się walczyć, bo nikt nie chce walczyć to teraz nawet już wgl nie będzie bójek prócz takich co są o rank pvp, było wiele pomysłów, by np za walki tvt były żetony i mogłoby być na zasadzie takiej jak w pvp, że za wygraną zwracałaby się koszty specjalnych mikstur a za przegrane o połowe mniej, bo wiele graczy nie chce też walczyć, bo nic z tego nie ma, więc z kim wy niby każecie nam walczyć się pytam ?

Mam nadzieję, że administracja ma też zamiar wprowadzić w przyszłości jakieś zmiany by urozmaicić także i walki tvt, bo się czepiacie, że były bite cały czas mniejsze lvl, ale za to też dużo razy otrzymywały one pomoc, choćby i takie przypadkowe i ci co bili mniejsze dostawali też czasem łupnia. Teraz to również nie ma co i banków zakładać, bo się nie opłaca, wszystko można sobie trzymać na głównej postaci i o nic się nie bać, a tak to było jakieś ryzyko, że mogło się i coś zyskać i coś stracić i to było spoko, musi być jakieś ryzyko, a teraz jaki jest sens bójek ? Nic stracić, nic zyskać nie można.
    Ostatnio edytowane przez Magician ; 18-08-2015 o 13:01

Rebellious
    Konto usunięte
    Cytat Napisał dorek Zobacz post
    kończysz to nara. bez ciebie mfo staje się piękniejsze.
    a co do tego. tvt to nie 1v1 ja zawsze czekam aż kogoś wezmą
    Też przeważnie czekałem aż kogoś weźmie.

Użytkownik Avatar Dorek
    Grasowałam na jeziorku ze scavem i soadem zanim zacząłeś grać w tą grę. Więc masz prawo mnie nie pamiętać. Myślę że z naszego powodu łapani modzi zaproponowali te ograniczniki ilościowe w bójkach, bo nie mogli wymienić żółwi.

Teraz tvt mi się nie podoba. Wolałam ten cudowne odkrycia że jeszcze komuś coś zostało niż 2 użycia na team i koniec.

Jak chcesz prawdziwych bójek to omów się na walki z kolegami narzekaczami z tematu i załóżcie klub walk tvt jak kiedyś gimbusy w gimbusowym lesie gdy jeszcze można było tam łapać. Rozreklamujcie się w rozmowie że np co sobotę o 20 organizujecie bójki w lokalizacji X: wymagania + zasady. Sama bym na takie coś przyszła o ile by było fajnie zorganizowane.
    skoro cię tvt teraz nie interesuje to po co chodziłaś na początku upa na iś ? już nie wnikam w tą wygrana fuksem :v

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Magician Zobacz post
    każecie walczyć z równymi i szukać pojedynków drużynowych ? no ciekawe z kim, jak nikt nigdy nie chce, bo nie lubi, bo uważa, że to głupie i wiele więcej jakiś powodów, z kim walczyć jak nie ma z kim ?
    Ok. Jakoś nie przypominam sobie, żebym od początku devos otrzymał jakąkolwiek propozycję walki 2vs2 czy 3vs3, najwyraźniej rzeczywiście tym "wielkim tvtowcom" pasowało bardziej łapanie low lvli, chcesz mi wmówić, że to tvt, które wywiązało się raz na 10 walk nie było "tak przy okazji"?

Cytat Napisał Magician Zobacz post
    A gdzie są te walki tvt ? Wciąż nie dostałem odpowiedzi na to pytanie, bo piszecie, że mamy sobie szukać pojedynków drużynowych ? Z kim ? Może pójdziemy na dzikusy z uroczej polany ? Tak jak wspomniałem wcześniej, nikt prawie nie chce walczyć z wielu przeróżnych a najczęściej jakiś głupich powodów, w ramach rekompensaty dajcie iś codziennie to wtedy myślę, że płacze o usunięcie bicia małych lvl się skończą
    .
    Nawet jeśli nie poje drużynowe, zawsze możesz złapać sobie jakiegoś low lvla na mapkach z devos - choćby floyda w starej kopalni. Oh wait, nie padnie na hita po zwyrokowaniu pomocnika? No cóż, tak mi przykro.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał SystemOfADown Zobacz post
    Ok. Jakoś nie przypominam sobie, żebym od początku devos otrzymał jakąkolwiek propozycję walki 2vs2 czy 3vs3, najwyraźniej rzeczywiście tym "wielkim tvtowcom" pasowało bardziej łapanie low lvli, chcesz mi wmówić, że to tvt, które wywiązało się raz na 10 walk nie było "tak przy okazji"?

Nawet jeśli nie poje drużynowe, zawsze możesz złapać sobie jakiegoś low lvla na mapkach z devos - choćby floyda w starej kopalni. Oh wait, nie padnie na hita po zwyrokowaniu pomocnika? No cóż, tak mi przykro.
    a po co to zmienialiście ? nagle tak każdy się zakochał w low lv i trzeba im pomagać ograniczając bójki. a jak na kobre woła to zara ignora mu dacie :V

Cytat Napisał dorek Zobacz post
    a po co to zmienialiście ? nagle tak każdy się zakochał w low lv i trzeba im pomagać ograniczając bójki. a jak na kobre woła to zara ignora mu dacie :V
    Ten post tylko pokazuje jak toksycznym graczem jesteś.
    Pamiętaj, że większość to właśnie takie maluchy, a one mają najwięcej zapału (który łatwo zgasić) = kupują najwięcej mfów (jeśli zebrać to do puli) = ich zabraknie, to nie będzie hajsu.
    I nie "nagle każdy się zakochał", tylko ograniczenia do bójek miały być praktycznie od początku mfo, a przynajmniej od upka urkaden. W takiej, czy innej formie.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Dorek
    a no tak. zapomniałem że ta gra jest tylko na hajs no trudno.

Magician
    Konto usunięte

Mi zależy głównie, by walki tvt RÓWNE I UCZCIWE wreszcie zyskały też jakieś znaczenie, aktualne zmiany w pvp tak je teraz wzmocniły, że tvt teraz już wgl spadnie na samo dno, akurat wprowadzenie choćby i żetonów nie byłoby zapewne jakimś ogromnym problemem. Ja nie płaczę tak wgl o to, że nie mogę bić low lvl, tylko o to, że już wgl z nikim nie można walczyć, bo nikt poprostu nie chce

To już jest inny temat - gildie. O nich gadał nie będę.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Dorek
    a co ma gildia do tvt ?

Rebellious
    Konto usunięte
    Pewnie nawet ich nie będzie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia