Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zniesieniem tych ograniczeń?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

47 62.67%
  • Nie

28 37.33%
Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 235

Temat: Bójki

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał adamekch Zobacz post
    Ale wy jestescie toksyczni..
    ty chyba sam nie wiesz co piszesz

Użytkownik
    Cytat Napisał dorek Zobacz post
    ty chyba sam nie wiesz co piszesz
    O tym mówie :P

Użytkownik Avatar Dorek
    proszę cię antek o nie pisanie solucji do nordii. wedle obietnicy ja się tym zajmę

Użytkownik
    proszę cię antek o nie pisanie solucji do nordii. wedle obietnicy ja się tym zajmę
    Nawet jakbyś bardzo chciał to za szybko nie napiszesz.

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Taygen Zobacz post
    Nawet jakbyś bardzo chciał to za szybko nie napiszesz.
    heh uwierz mi zdziwisz się

- - - - - - - - - -

bo jak darek coś chce to Darek to robi :3

Użytkownik
    Napiszcie 2 i sonde do tego... to do folhord czy oasis czy cos będzie wiadomo co dalej (~˘▾˘)~

Jak myslicie za 10-15 lat będzie juz cała fabuła? Hahahahaha napewno
    Ostatnio edytowane przez adamekch ; 15-08-2015 o 16:02

Ayamori de Mira
    Konto usunięte
    Przed chwilą pisałeś, że kończysz grę, jeśli nie cofną zmian z bójkami.

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Ayamori de Mira Zobacz post
    Przed chwilą pisałeś, że kończysz grę, jeśli nie cofną zmian z bójkami.
    widzisz by decyzja już zapadła ? a i tak nie skończę bo za dużo skinów mam po co ma to iść na marne :V

Użytkownik Avatar Qwiker
    Ja się pytam

Użytkownik Avatar Dorek
    nie ma xd

A ja pytam dlaczego zamykac temat w ktorym jak na tyle stron bylo dosc malo wyzywania, jedynie wymiana zdan?

Oczywiscie podtrzymam stanowisko, bojki bez ograniczen, wszedzie poza miastami. I moge grac. Nawet emefy kupie na wakacje administracji bo upek swiadczy o tym ze wrocili

Poniewaz pisze z telefonu, nie zamieszcze cytatow, postaram sie objasnic wszystko co napisze.

Wiec tak, po pierwsze rozwiejmy bezpodstawne glupoty, ze ktos nowy wbijajac 65lv nic nie ma. Podam najbardziej znany mi przyklad, moj. W momencie pisania posta do pelnego zestawu eq +1, +0, brakuje mi kolejno, pary botow, jednego dodatku, koniec. Od 20 lvla ubieram sie w unikaty, expie tam gdzie najwiecej pd, najdrozszy item z minibossa sprzedalem za 120k, przez pewien czas zbieralem smietniki, kopania nie licze bo nie przynioslo spieniezonych korzysci. Nie wydalem ani zlotowki na gre. Mam 61lv, 16 lat, numer buta 42, wade wzroku. Tak wiec jestem normalnym, randomowym graczem, wniosek mozna.

Dalej, 20% nizszy lvl. Na 65 (uznajmy go za max) mozemy zaatakowac gracza z 52. A wiec 13 lvli roznicy. Pvp 65lv vs 65lv z roznica eq, tj +0 i +8, otrzymujemy ok 145 pkt roznicy, wiec 14lvli. Wnioski pozostawiam wam.

Nastepnie kto puacze? Oczywiscie grupa, pragnaca powrotu do bojek na zasadach bojek. Podpisuje sie pod puaczem obiema rekami.

Oszczedze sobie analizy pojedynczych wypowiedzi, zaloze ze autorzy kwiatkow troche popili. Pozdrawiam

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    To jest TvT : https://mfo3.pl/r/65644588
    To jest Paraolimpiada: https://mfo3.pl/r/b01f54df8

Pozdro dla osób które potrafią walczyć, a nie tych co podbudowują sobie ego.
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał sic Zobacz post
    To jest TvT : https://mfo3.pl/r/65644588
    To jest Paraolimpiada: https://mfo3.pl/r/b01f54df8

Pozdro dla osób które potrafią walczyć, a nie tych co podbudowują sobie ego.
    to ( było ) tvt
    a to drugie to miałem powód. nie wiesz to nie gadaj

Cytat Napisał skarlet Zobacz post
    yhym juz widze te ligi
    Jak teraz zetony leca za kazdą walke to raczej nie będą sie ludzie pchać wysoko.
    wyższa liga = większy bonus tygodniowy żetonów, wiec warto.

Odnośnie tego:
    Powracającym problemem jest głównie Wiekowy Las (ew. wspomniany Smok Mroku). Te dwie mapy można by "odbójkować". Innym rozwiązaniem (już kiedyś proponowanym) było by uzależnienie kosztu ataku od przewagi lv. Gdyby taki 50 lv miał "zapłacić" za atak 10 poziomu zamiast obecnych 3 np. 20 punktów energii to pewnie było by to skutecznym lekarstwem na bardzo niewyrównane walki, przy czym nadal były by one możliwe jak ktoś się uprze.
    Myślę, że to mogłoby być dobrą "poprawką". Czyli powyżej różnicy 20% walka jest dalej możliwa, ale jej koszt rozpoczęcia wynosi 100% różnicy lvli (w powyższym jest 50%). +Osoba atakowana niczego nie traci. (adekwatnie atakujący niczego nie zyskuje).

Czyli to na co najbardziej narzekaliście - "natemperowanie low-lvl" będzie możliwe.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia