cholera,nie udało się :d
a tak na poważnie to mój błąd
ale to oczywiście
wina Antka
UP: Juz wiem co mi nie grało kurde
wbicie 60lvl przeeez brata nastąpiło 30.07, 11:54
a w historii nie widzę nigdzie żadnego terminu z tymi 10MF
wygrałem?![]()
cholera,nie udało się :d
a tak na poważnie to mój błąd
ale to oczywiście
wina Antka
UP: Juz wiem co mi nie grało kurde
wbicie 60lvl przeeez brata nastąpiło 30.07, 11:54
a w historii nie widzę nigdzie żadnego terminu z tymi 10MF
wygrałem?![]()
Ostatnio edytowane przez Lonely ; 07-08-2015 o 19:32 Powód: on to ogarnął
To nie jest "krzyk" a delikatne zwrócenie uwagi że skoro już nie są przyznawane te MFy, to powinna być informacja o powodzie nieprzyznania. Nawet ogólna dla wszystkich, ale właśnie w tamtym miejscu, sytuacja będzie się powtarzać, zapewne, bo w MFO3 to powstawały (i powstają) Zorganizowane Grupy Przestępcze Nabijania MFów, oczywiście jestem za eliminowaniem takich szkodników.
Co do obietnic to dokładnie pamiętam wszystko, ale wydaje mi się że to ostatnie zdanie w PW niepotrzebnie mnie sprowokowało, na pewno można było użyć innej konstrukcji lub wcale jej nie używać, a nie było by mowy.
Co do ujawnienia PW to nie uważam tego za złe, gdyż nie zawiera ono wrażliwych informacji (takie na pewno bym ocenzurował), dodatkowo zawierało w dużej części odp. na pierwszy post tematu, nie mówiąc już że to było "na temat" tematu. Nie można sprowadzać sytuacji do absurdu, nie będę przecież do każdej PW wysyłać pytania czy mogę ją opublikować, admin nie będzie na to odpowiadać, czy to o to chodzi? A jeśli opublikuje takie PW to co, zbanuje mnie admin? W sprawach czysto formalnych nie powinien się admin wstydzić/bać tego co odpisuje, a jeśli tak jest to należy zacząć szukać problemów nie w fakcie publikacji, lecz treści. I jak już pisałem, dane typowo "intymne" muszą zostać ocenzurowane, zawsze. Skoro admin ma niechęć do publikacji tej PW to go wycofuję.