Strona 338 z 1184 PierwszyPierwszy ... 238288328336337338339340348388438838 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,056 do 5,070 z 17759

Temat: [ Pytania ]

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Hydra Zobacz post
    no właśnie o tym mówię, pytam, bo może ktoś liczył, kopał, wie, jak to wychodzi w praktyce C:
    W praktyce tak wychodzi, choć jak kiedyś 8 kopań pod rząd to były Mythrile, to się zdziwiłem

Użytkownik
    dmg kamienia/runy zaleza od ?

Od lvl atakującego i defów broniącego.

Użytkownik
    Cytat Napisał Lilka Zobacz post
    Nie mówiłam że WIĘCEJ niż 200 graczy, tylko że sięga dwustu, SoShy, w nocy jest w lecie wincyj niż w dzień, bo jest dobra pogoda i wakacje.Tak, i na My Fantasy Online 3 siedze tylko po alkoholu. WYJADACZE górą, no bo kto z mfo3 wykurzy stąd Samaela, PNB lub sqadrona?
    Nawet jak podliczysz każdą osobę która wejdzie chociaż na chwile na mfo, to Ci nie wyjdzie 200.

Lilka II
    Konto usunięte
    Cytat Napisał milk Zobacz post
    Nawet jak podliczysz każdą osobę która wejdzie chociaż na chwile na mfo, to Ci nie wyjdzie 200.
    Chcesz się o to założyć? Już teraz jest 123.

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał milk Zobacz post
    nie wyjdzie 200 online w tym samym czasie. ale licząc tych co nawet na 1s wszedli to nawet 500 by było.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Dziennie odwiedza stronę ok 3,5k użytkowników.

Użytkownik
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    A 90% tej liczby wchodzi na 15 sekund i nie wchodzi przez kolejne 2 tygodnie.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Tylko podałem dane, żebyście nie podawali liczb nie wiadomo skąd.

Cytat Napisał Lilka Zobacz post
    O ja cie... Jak mfo3 upadnie, to zostanę zakonnicą. Naprawdę. A niezbyt wierzę by upadło. Ileż tu jest starych, kilkuletnich wyjadaczy, chociażby tacy: Samael, Antybristler, Pirrat, skarlet, Sqadron, piwkoo czy SOAD. Oni w to grają ładnych pare lat. A w nocy liczba graczy online sięga 200!
    Też gram w MFO od paru lat, w MFO3 od serwerów testowych z 2011 i widać jak gra upada, codziennie coraz mniej graczy. 200 online ? no chyba w sylwestra.
    Jeśli administracja nie wie jak zwiększyć efektywność i jak zadbać o to by nowi gracze napływali i co więcej rekomendowali grę to mogę im to rozpisać, choć myślę że sami to dobrze wiedzą.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Piszesz o wyświetleniach strony ? ( wszystkich, bez powtarzającego się IP ? )
    Ostatnio edytowane przez Jack Sparrow Back ; 06-08-2015 o 20:42

Pirrat
    Konto usunięte
    Stwórzcie sobie temat w Rozmowie, jeżeli chcecie dyskutować o sytuacji Mfo, zamiast przeplatać pytania z opiniami - nie do tego służy ten temat.

Użytkownik
    Cytat Napisał Pirrat Zobacz post
    Stwórzcie sobie temat w Rozmowie, jeżeli chcecie dyskutować o sytuacji Mfo, zamiast przeplatać pytania z opiniami - nie do tego służy ten temat.
    To odpowiedzi do pytania zadanego przez ForeverYou.
    Bez sensu zakładać temat, który i tak zaraz zostanie zamknięty.

Scarlet Blade
    Konto usunięte
    Jak rozwiązać szyfr ?

170 58 931 13 28 841 833 391 101 941 4 3-8

Czytałem kilkanaście razy ten poradnik u latarnika ale nic z tego nie rozumiem.

Może ktoś mi to wytłumaczyć lub rozwiązać?

Z góry,dziękuje.
    Ostatnio edytowane przez Scarlet Blade ; 07-08-2015 o 15:58

Czerwone - 0,8,9,2,8,8,8,9,3 - Takie są cyfry w kolejnosci kolorem czerwonym zaznaczone
    Niebieskie - 7,5,3,1,3,4,3,3,3,9,0,4,4,8 - Takie są cyfry w kolejności zaznaczone kolorem niebieskim
    Taki zapis może Cię skutecznie zmylić. Lepiej pokolorować sobie cały kod.
    Każda "komórka" 2 lub 3 cyfrowa to jakaś litera. Jednak nie wiadomo ile razy użyta i w jakiej kolejności.

Ostatnie 2 cyfry (te między, którymi jest myślnik) oznaczają, że hasłem są 2 słowa o ilości liter kolejno: 3-8 czyli po rozkodowaniu kolorków: 6-6, czyli 2 słowa po 6 liter każde.

Pierwsze co trzeba zrobić to rozkodować wszystkie kolorowe cyfry w całym kodzie.

Jak już będzie rozkodowane to potem uzyska się ile jest konkretnych liter, czyli tak jakby otrzymasz litery do gry scrabble, które razem musisz ułożyć w 2 słowa po 6 liter. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dodatkowo niektóre "komórki" określają gdzie dana litera jest pierwszy raz użyta.
    Są to bodajże "komórki" I, III i V. (być może się mylę, lepiej sprawdzić u latarnika)
    Czyli litera z pierwszej komórki jest również pierwszą literą hasła. Natomiast litera z III komórki jest 3 literą hasła, itp. Resztę liter trzeba dopasować, aby wyszło coś "sensownego". (edit. tak jeszcze dokładniej nr wyróżnionej "komórki" nie oznacza danej litery hasła, a kolejności w jakiej ta litera jest "nowa" w haśle - coś w stylu: przed literą z III komórki zostały użyte 2 inne litery przynajmniej raz;;;; tym się raczej nie przejmuj, bo akurat w tym haśle nie ma to chyba znaczenia)

Pojedyncza cyfra pod koniec szyfru (przed cyframi z myślnikiem), u Ciebie 4 (czyli po rozkodowaniu: 2). Oznacza, ze tyle jest użytych polskich znaków w haśle. Najlepiej to na początku zignorować i jedynie sprawdzać kontrolnie, jak już będziemy mieć hasło czy jest taka liczba polskich znaków.
    Ostatnio edytowane przez Koridor ; 07-08-2015 o 16:04

Scarlet Blade
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Koridor Zobacz post
    Taki zapis może Cię skutecznie zmylić. Lepiej pokolorować sobie cały kod.
    Każda "komórka" 2 lub 3 cyfrowa to jakaś litera. Jednak nie wiadomo ile razy użyta i w jakiej kolejności.

Ostatnie 2 cyfry (te między, którymi jest myślnik) oznaczają, że hasłem są 2 słowa o ilości liter kolejno: 3-8 czyli po rozkodowaniu kolorków: 6-6, czyli 2 słowa po 6 liter każde.

Pierwsze co trzeba zrobić to rozkodować wszystkie kolorowe cyfry w całym kodzie.

Jak już będzie rozkodowane to potem uzyska się ile jest konkretnych liter, czyli tak jakby otrzymasz litery do gry scrabble, które razem musisz ułożyć w 2 słowa po 6 liter. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dodatkowo niektóre "komórki" określają gdzie dana litera jest pierwszy raz użyta.
    Są to bodajże "komórki" I, III i V. (być może się mylę, lepiej sprawdzić u latarnika)
    Czyli litera z pierwszej komórki jest również pierwszą literą hasła. Natomiast litera z III komórki jest 3 literą hasła, itp. Resztę liter trzeba dopasować, aby wyszło coś "sensownego". (edit. tak jeszcze dokładniej nr wyróżnionej "komórki" nie oznacza danej litery hasła, a kolejności w jakiej ta litera jest "nowa" w haśle - coś w stylu: przed literą z III komórki zostały użyte 2 inne litery przynajmniej raz;;;; tym się raczej nie przejmuj, bo akurat w tym haśle nie ma to chyba znaczenia)

Pojedyncza cyfra pod koniec szyfru (przed cyframi z myślnikiem), u Ciebie 4 (czyli po rozkodowaniu: 2). Oznacza, ze tyle jest użytych polskich znaków w haśle. Najlepiej to na początku zignorować i jedynie sprawdzać kontrolnie, jak już będziemy mieć hasło czy jest taka liczba polskich znaków.
    Dzieki ale jestem debilem i nadal nie kumam

Ktoś jeszcze coś może napisać aby do pomóc ? :x

Uprawnienia