Strona 337 z 1160 PierwszyPierwszy ... 237287327335336337338339347387437837 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,041 do 5,055 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Wątpie

Lilka II
    Konto usunięte
    Cytat Napisał ForeverYou Zobacz post
    Pytanie do Administratora Jacka czy Tomiego...

Czy wy to widzicie że wam gra upada? 137 osób online w dzień? W wakacje? Co będzie w roku szkolnym?

Dawac lepiej szybko system pvp elo i nordie bo niedlugo 50 osob bedzie gralo xd

ps: tak, tak to motywacja ;-;
    O ja cie... Jak mfo3 upadnie, to zostanę zakonnicą. Naprawdę. A niezbyt wierzę by upadło. Ileż tu jest starych, kilkuletnich wyjadaczy, chociażby tacy: Samael, Antybristler, Pirrat, skarlet, Sqadron, piwkoo czy SOAD. Oni w to grają ładnych pare lat. A w nocy liczba graczy online sięga 200!

Użytkownik Avatar Markusek
    Lilka, idź do okulisty.

Użytkownik Avatar skarlet
    Pytanie do Administratora Jacka czy Tomiego...

Czy wy to widzicie że wam gra upada? 137 osób online w dzień? W wakacje? Co będzie w roku szkolnym?
    Zacznie sie rok szkolny to bedzie wiecej osób xd Przynajmniej wieczorami bo teraz te kilka-kilkanascie minut expienia mogą zrobic w dowolnym czasie w dniu xd a bedzie szkola to tylko wieczorem albo z rana xd

Lilka, idź do okulisty.
    Nie prowokuj konfliktów ok ?
    masz -5 rep i chcesz jeszcze więcej sie dorobic albo banów ?
    Jak masz cos pisać to pisz na temat proszę

a czasami jest 150 graczy online to moze i 200 jest nie wiem bo nie patrze na to

PS:
    Ale co do eventów itp to możecie sie pospieszyć z czymś kolwiek

Lilka II
    Konto usunięte
    No, a poza tym mamy wakacje i ludzie nie siedzą tyle na kompie tylko idą na dwór lub do kolegów

Scarlet Blade
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Lilka Zobacz post
    No, a poza tym mamy wakacje i ludzie nie siedzą tyle na kompie tylko idą na dwór lub do kolegów
    Ja w tej chwili gram od 8;40 to czek ile to jest...

20:47 - 8;40 = 12 godzin i 47 minut

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał ForeverYou Zobacz post
    Ja w tej chwili gram od 8;40 to czek ile to jest...

20:47 - 8;40 = 12 godzin i 47 minut
    Ty tak na serio? ._.

Scarlet Blade
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    Ty tak na serio? ._.
    Tak

No miałem 3-5 razy z.w na 15 minut po picie czy cos tylko xd

Użytkownik Avatar Hydra
    dlaczego tak okaleczacie ten wspaniały temat, jakim są 'Pytania' jakimś bezsensownym spamem? chcecie dyskusji, załóżcie temat w HP.

nie offtopująć, jak co niektórzy: ile w praktyce wychodzi wykopanie 100szt jednorodnego minerału z dziury, gdzie są trzy możliwe, a ile na 100szt, gdzie sa dwa możliwe? bo to 10% to chyba jakieś oszukane jest

Lilka II
    Konto usunięte
    A teraz jest 238 online

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Hydra Zobacz post
    dlaczego tak okaleczacie ten wspaniały temat, jakim są 'Pytania' jakimś bezsensownym spamem? chcecie dyskusji, załóżcie temat w HP.

nie offtopująć, jak co niektórzy: ile w praktyce wychodzi wykopanie 100szt jednorodnego minerału z dziury, gdzie są trzy możliwe, a ile na 100szt, gdzie sa dwa możliwe? bo to 10% to chyba jakieś oszukane jest
    Jest 10% na minerał jakiegoś koloru. Czyli po ~2000 kopań powinieneś mieć 2 setki minerałów (jeśli kopiesz w kopczyku z dwoma), po ~3000 3 setki minerałów.
    Choć oczywiście odchylenie jest spore :/

Użytkownik Avatar Hydra
    no właśnie o tym mówię, pytam, bo może ktoś liczył, kopał, wie, jak to wychodzi w praktyce C:

Cytat Napisał Hydra Zobacz post
    no właśnie o tym mówię, pytam, bo może ktoś liczył, kopał, wie, jak to wychodzi w praktyce C:
    Wychodzi te 10%, ale przy sporej liczbie kopan. Cos tam kopalem, i raz mialem kolo 15% a raz 5%, takze no spore odchylenie, ale tez nie ma co sie dziwic bo masz losowanie 5/6 mozliwosci, jakby byly dwie to pewnie bardziej by sie to zgadzalo

- - - - - - - - - -

Ps. U mnie np wypadalo dwa razy wiecej niebieskich od zoltych, a niby ta sama szansa

Pzdr

Użytkownik
    Cytat Napisał Lilka Zobacz post
    O ja cie... Jak mfo3 upadnie, to zostanę zakonnicą. Naprawdę. A niezbyt wierzę by upadło. Ileż tu jest starych, kilkuletnich wyjadaczy, chociażby tacy: Samael, Antybristler, Pirrat, skarlet, Sqadron, piwkoo czy SOAD. Oni w to grają ładnych pare lat. A w nocy liczba graczy online sięga 200!
    Większość ze starych wyjadaczy jest za bogata, żeby kupywać mfy.

Zresztą nie wiem kiedy Ty ostatnio tu widziałaś więcej niż 200 graczy.

Użytkownik
    Cytat Napisał milk Zobacz post
    Większość ze starych wyjadaczy jest za bogata, żeby kupywać mfy.

Zresztą nie wiem kiedy Ty ostatnio tu widziałaś więcej niż 200 graczy.
    I to w nocy xd

Uprawnienia