O ja cie... Jak mfo3 upadnie, to zostanę zakonnicą. Naprawdę. A niezbyt wierzę by upadło. Ileż tu jest starych, kilkuletnich wyjadaczy, chociażby tacy: Samael, Antybristler, Pirrat, skarlet, Sqadron, piwkoo czy SOAD. Oni w to grają ładnych pare lat. A w nocy liczba graczy online sięga 200!
Zacznie sie rok szkolny to bedzie wiecej osób xd Przynajmniej wieczorami bo teraz te kilka-kilkanascie minut expienia mogą zrobic w dowolnym czasie w dniu xd a bedzie szkola to tylko wieczorem albo z rana xdPytanie do Administratora Jacka czy Tomiego...
Czy wy to widzicie że wam gra upada? 137 osób online w dzień? W wakacje? Co będzie w roku szkolnym?
Nie prowokuj konfliktów ok ?Lilka, idź do okulisty.
masz -5 rep i chcesz jeszcze więcej sie dorobic albo banów ?
Jak masz cos pisać to pisz na temat proszę
a czasami jest 150 graczy online to moze i 200 jest nie wiem bo nie patrze na to
PS:
Ale co do eventów itp to możecie sie pospieszyć z czymś kolwiek![]()
No, a poza tym mamy wakacje i ludzie nie siedzą tyle na kompie tylko idą na dwór lub do kolegów
dlaczego tak okaleczacie ten wspaniały temat, jakim są 'Pytania' jakimś bezsensownym spamem? chcecie dyskusji, załóżcie temat w HP.
nie offtopująć, jak co niektórzy: ile w praktyce wychodzi wykopanie 100szt jednorodnego minerału z dziury, gdzie są trzy możliwe, a ile na 100szt, gdzie sa dwa możliwe? bo to 10% to chyba jakieś oszukane jest
A teraz jest 238 online
no właśnie o tym mówię, pytam, bo może ktoś liczył, kopał, wie, jak to wychodzi w praktyce C:
Wychodzi te 10%, ale przy sporej liczbie kopan. Cos tam kopalem, i raz mialem kolo 15% a raz 5%, takze no spore odchylenie, ale tez nie ma co sie dziwic bo masz losowanie 5/6 mozliwosci, jakby byly dwie to pewnie bardziej by sie to zgadzalo
- - - - - - - - - -
Ps. U mnie np wypadalo dwa razy wiecej niebieskich od zoltych, a niby ta sama szansa
Pzdr