nie no będzie tak za dwa lata ;P
Na pewno będzie w niedziele.
No i co z tym całym ELO?
Dziecko jesteś? Jak admin mówi że coś będzie do końca maja, to nie należy się tego spodziewać w lipcu.
Strasznie się rozczarujecie, jak myślicie, że to w systemie tkwi problem.
Jeszcze nie zauważyliście, że ten temat to jeden wielki troll?![]()
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Odwołując się do poruszonego wątku opóźnień w wejściu systemu elo:
Zgodzę się, że tutaj zagranie było nie fair. Jednak elo miało wejść równolegle z projektem, który powiedzmy był koordynowany przeze mnie. Jednak w tym okresie nie doceniłem poziomu złożoności i możliwości powstania problemów, skutkiem czego było masowe opóźnienie. Ostatecznie doszło do takiego, że postęp prac nad jeszcze innym zaczynał być zbliżony do mojego. Tym samym zapadła decyzja o wypuszczeniu ich na serwer produkcyjny w jednym czasie
Po tym nadeszły wakacje, wdrożenie trzech niezależnych bytów do gry wymaga wzmożonej aktywności, ale jest też to również okres częstszych wyjazdów i nieobecności.
No i dochodzimy do chwili obecnej. Chciałoby się powiedzieć, że każdy z projektów jest prawie gotowy, kwestią jest już tylko wykończenie ich, mimo wszystko nauczony wcześniejszymi doświadczeniami wolałbym nie podawać dat, zaokrągleń przybliżeń, bo w czymś co wydawać się mogło gotowe, może powstać nagle problem opóźniający znacząco wydanie.
Nie chcąc zapeszać można powiedzieć "Niedługo".
Mam nadzieje, że to udzieli przynajmniej częściowego rozgrzeszenia.
Witam, nie moglibyście wstawić jakichś screenów tego, nad czym pracujecie? Umiliłoby to nam wszystkim czekanie i upewniło, że rzeczywiście są jakieś postępy.
W mfo jest ten problem, ze wygladac zaczyna szybko, a działać pozno. Wszystko co nieruchome ( czyli to co zobaczysz na screenie)
nie uchwyci istoty prac.
Takie przekazywanie na screenach informacji- raczej na nie, może coś w przyszłości bedzie. Ale nie chce obiecywac.
MoP z całym szacunkiem. Fajnie, że odpisałeś, ale problem w tym, że zawsze albo słyszymy daty które zawsze są opóźniane o kilka miesięcy, a potem i tak temat zostaje olewany i wprowadzane zmiany są rok później niż planowano. Albo dostajemy tylko zwroty typu: niedługo, wkrótce, w najbliższym czasie, będzie to będzie itp.
Przypomina mi to wywiady z pracownikiem Riotu, na stronie How2Win (dotyczącym lola) o reworkach postaci. Tam też wszystkie odpowiedzi są pisane jakby schematem "to jest nasz priorytet" "zajmiemy się tym w najbliższym czasie" itp.
Nie winię Ciebie, bo wiem, że ty dużo do powiedzenia nie masz. Po prostu tak już nas nauczyła administracja, że przynajmniej ja widząc te zwroty "wkrótce" "w najbliższym czasie", mam po prostu dość.