Mogę sobie odzyskać postać "Lafirynda" ?
Mogę sobie odzyskać postać "Lafirynda" ?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Czy jeżeli ma się mini bossa zrespionego (w tym przypadku wdowę), a nadal bije się pająki, to czy te ubite pająki będą zaliczane do następnego respienia? Czyli na przykładzie: Mam wdowę. Biję sobie pająki i załóżmy ubiłem ich 70. Czy po ubiciu wdowy będę miał do respu 130 czy nadal 200?
Jak to "częściowo" przenosi się na liczby?
Czy występuje jakiś problem z harpiami*3 w harpiej grocie przy napotykaniu diabelskiego pomiota? Bo ok. 1k eny poszło i żadnego, a nie jestem odosobniony :P
Na niewidoku -> po prawej stronie mapy nie exp w msc ze wspolrzędna y = 4. tam akurat pomiotu nie ma
Na widocznych nie ma problemu
Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 01-07-2015 o 17:11
Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
Niebieskie ogniki x2. Tam gdzie Nimfa.Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
w Mroznej grocie na x2 ogniki jak nie dajesz rady to ptaki gromu x2
od 13 exp na tygrysach
od 15 na skrzatach x1
od 20 x2 skrzaty
macie jakis link gdzie jest zastosowana moc gryfiej rozdzki ?
kiedy tej mocy najlepiej uzywac ? czy w ogole warto ja uzywac ?