rozumiem cie doskonale, ale ...
dalej ty mnie nie rozumiesz , co da im exp sakoro sie nie beda posuwac dalej bo nie moga nabic poziomow << tak sam tak zaproponowales
bo skoro chcesz by szli na przod, to chyba powinien im urosnac poziomy,
pozatym zdanie jest juz podzielone ;>
jedni co chca walczyc chca tam zostac ze wwzgledu ze nie kazdego znow bedzie stac na "super eq" lub bedzie z pol roku zbierac,
drudzy chca by oni szli w gore bo nie maja z kim walczyc ...
ja proponuje proste i skuteczne rozwiazania z innych gier :>
zrobic server no-pvp i postac z servera no-pvp mogla by sobie przylazic na server pvp kiedy by chciala i jak by chciala ;>
na serwerze pvp nie obowiazuja zasady , lejta ile sie chceta, z kim chcecie i jak chcecie, i gdzie chcecie,
skoncza sie halasy o bojki z mniejszymi leveleami +/-35 leveli , skonczy sie placz i ogolnie...
w serverze no-pvp mozna by bylo sie tylko pojedynkowac na tej "arenie walk"
z servera no-pvp mozna miec eq na server pvp czyli zdobyte z mini bossow beda obowiazywac na serverze pvp
cos kiedys benerit wspominal ze tak maja byc "turnieje oficjalne". czyli kotrko mowiac bede mial ochote powalczyc sobie wejde na server pvp :P nie bede miec ochoty walczyc no-pvp , alez
bo w tej chwili to jakas paranoja,
ktos robi bojke wiedzac ze jest lepszy, ma lepsze eq nie mowiac, traci 3 pkt energii zyskuje prawie 3k golda,,, ja z 3 pkt energii nie wiem gdzie bym poszedl nie zdobede 3k golda expiac...
niedlugo sie okaze ze za 3 pkt energii bedzie exp wiekszy jak ja na syrenach, krotko mowiac bedziesz miec lesspze eq, bedziesz walczyc, bedziesz wygrywac to co ci graja pvE beda slabsi... bo widze , ze do tego to wszystko dazy