Ludzie płaczą że ceny przedmiotów drastycznie spadają , może by tak mini bosy odnawialne zmienić żeby odnawiały się np co dwa dni lub rzadziej ? a mini bosy takie jak brunatny i gryf zostawić normalnie bo i tak trzeba zabić 100 potworów zanim się stoczy z nimi walkę
2 propozycja
Już została poruszona podobna propozycja mianowicie "pety" chodzi o potworki w grze...
moim zdaniem można by to było tak zrobić jak w final fantasy VIII mianowicie GF ... pomocne stwory wzywane podczas walki na 5 tur i raz na walkę.... tylko nie wiem jak by sie je zdobywało bo jakby wypadały z bossów to nie każdy by mógł je mieć a kto by je zdobył zyskiwał by znaczna przewafe w walce ... :|
dajmy na to ze każdy dostaje potworka pomocnika na poczatku , lepsze potwory pomocnicze możemy wydropic z bosów .... ceny ich na targu siegały by zawrotnych cen
https://media.tumblr.com/tumblr_lffe3bqpTc1qa81ey.jpg jakby ktoś nie wiedział o co chodzi
propozycja 3...
Żeby niektóre zaklęcia tak jak w mf2 wypadały z bossów dajmy na to np ogień 3 można by wyło zdobyć z jakiegoś bosa a nie kupować go w sklepie , w sklepie mógłby się pojawić w dalszych miastach
(tu raczej usłyszę głosy krytyki od większości magów )
propozycja 4 ...
nie wiem czy pojawił się juz taki temat ? żeby wprowadzić ranking dróżynowy
czekam na opinie jestem otwarty na słowa krytyki wszystkich graczy