Żeby "kupić" te jego konta, każe podać numer telefonu, nie podaje nazw postaci.
![]()
Żeby "kupić" te jego konta, każe podać numer telefonu, nie podaje nazw postaci.
![]()
Ostatnio edytowane przez recoverme ; 11-01-2015 o 18:31
Zostanie coś z nim wreszcie zrobione??
Oczywiste że jest oszustem bo gdyby sprzedaż konta to byłaby prawda to napewno dał by screeny w celu zaitersowania nabywcy?
Więc nalezyt się ban za multikonto(do którego sie przyznał) oraz za oszustwa ( powód dla którego podejrzewam ze jest oszustem podałem powyżej.
Spamuje tą ofertą w eterni tylko czekać az jakiś nowicjusz się nabierze tak więc trzeba działac szybko.
Ostatnio edytowane przez malpaxd ; 19-01-2015 o 17:44
próba sprzedaży, dalej spamuje.
Ostatnio edytowane przez Bicek ; 20-01-2015 o 01:12
Też znowu dostałem bana w grze i to za nic! nawet powodu nie raczyli napisać. Przestańcie banować moje multikonta, złodzieje!
Unbana nie dostaniesz, ciężko zrozumieć? Najprawdopodobniej możesz jeszcze dostać bana na forum za przeklinanie i (chyba) za spam. Wcześniej już wypowiadałeś się w tym temacie, wiemy, że usunąłeś stare posty...
// posty będące komentarzem, zawierające wulgarne słownictwo lub inne nie wnoszące absolutnie nic do danej sprawy lub tematu są usuwane przeze mnie - VD
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 20-01-2015 o 14:05
Gracz Juusta to jego drugie konto
Widac ze nie przeczytal regulaminu ma 45 lvl a nawet nie wie ze nie mozna miec multi konta![]()
próba wyłudzenia przez użytkownika "Guetta"
![]()
Ponadto jeszcze ktoś mi się na niego skarżył, że grozi graczom usunięciem konta.
Niektórzy sami z siebie chcą podawać innym hasła, żeby im coś przejść.
Wczoraj jednak spotkałem typka, który mnie totalnie załamał (chciał, żebym mu wygrał walkę z Kalvadorem):
![]()
tylko żę ja nie okradłem nikogo to jak mam multi co?
to jest po prostu drugie konto przecież to nie jest zabronione ja tylko patrzyłem z innego konto czy on faktycznie mi tego bossa pokonuje
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 13-02-2015 o 22:57 Powód: łączenie postów
Jest. Regulamin punkt 15.to jest po prostu drugie konto przecież to nie jest zabronione