Tak było rok temu.Napisał sic
hmm a da się handlować dyniami/ pestkami ?
@Krycha, a tegoroczne bardzo odbiegają od tych podanych przez Sic?
Podobno są takie jak rok temu.
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
1.5% Herszt
1.5% pestka z dyniogłowego
0.75% Dynia z dyniogłowego
Dla Herszta/Pestki te szansy mogę chyba być zbliżone do 1.4% pewien nie jestem
mi 2x wyskoczył po zabiciu 4 dyniogłowych, jak za długo go nie ma to zawsze można sobie iść zasadzić jakąś pestkę![]()
Po 8 hersztach miałem 1 pestkę wydropioną z dyniogłowych. Myślałem, że pestka to rzadkość, a herszt tak często się zjawia...
to ty sic tak na poważnie na tej śmiesznej plantacji siedzisz i plantujesz dynie ?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Czy tylko ja mam tak, że często trafiają mi się dwie załóżmy 2 pestki tuż po sobie albo bardzo szybko a potem 200-300 eny i nic. Ja rozumiem, że to kwestia losowości ale już rok temu też miałem podobne odczucia. Praktycznie nie zdarza mi się żeby po zdobyciu pestki, dyni albo pojawieniu się herszta za chwilę sytuacja się nie powtórzyła.
Myślę, że mimo wszystko to jednak owa losowość :].
Na aromacie Jeah dostał mniej więcej po równo pestek i dyń, a ja dostałem przykładowo tylko 2 pestki i z 5-6 razy więcej dyń. Losowość.
Bididididid!