Czy efektem rozmowy było oszustwo ? Jeśli nie to proszę nie zgłaszać czynu domniemanego !
Dla mnie to była próba oszustwa.
Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 17-06-2014 o 15:07
Kolejna próba oszustwa:
Oczywiście ziomek lognął na chwile, wrócił i powiedział, że złe hasło ;D
![]()
![]()
Gracz próbuje wyłudzać login i hasło pod pretekstem doładowania konta 60mf.
Ostatnio edytowane przez Mrminh ; 19-06-2014 o 16:58 Powód: Zdj się zlewały/ nadal się zlewają
Pozdrawiam![]()
RapMoimŻyciem: https://zapodaj.net/53ce23b920d22.jpg.html
Chciałbym zgłosić gracza : RapMoimŻyciem
Okradł on gracza: baczek [Pomogłem mu]
Oraz wyzywanie graczy / administracji
Bardzo proszę o jak najszybszą interwencje gdyż już wiele osób skarży się na niego !
Screeny:
![]()
Ostatnio edytowane przez Pakuś ; 11-07-2014 o 15:32
Regulamin korzystania z gry My Fantasy Online
Ostatnia aktualizacja: 08.07.2011
II. WARUNKI ŚWIADCZENIA USŁUG
Użytkownik zobowiązuje się chronić dane dostępu do konta (login, hasło, kod bezpieczeństwa, adres e-mail). Usługodawca nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane utratą tych danych, bądź udostępnieniem ich osobom trzecim.
Przeczytajcie regulamin, a nie domagacie sie zwrotów.
Tyle,że to kłamstwo,to nie ja pisałemale cóż admin woli słuchać 10 Latków. Szkoda słów ta gra przez takich ludzi schodzi na psy.
Nikogo nie okradłem. Dostałem nie uczciwie bana tym bardziej mój brat który nic nie wie o całej sprawie nawet a pisałem w prezentacji ze mam brata a dostałem bana za multi a gram z bratem. Widać wyrozumiałość administracji.
Więc proszę o odblokowanie kont. Bo jeśli chodzi o tę screny to nie ja pisałem widocznie ktoś mi się włamał na konto i pisał głupoty ja gram uczciwie.
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 12-07-2014 o 02:29 Powód: łączenie postów
Proszę zachować porządek w tym temacie.
Nie komentujemy, nie usprawiedliwiamy, nie tlumaczymy, nie oceniamy swoich lub innych wypowiedzi / sytuacji.
Wyłącznie posty ze zgloszeniami, odpowiednio udokumentowanymi.
Posty użytkownika "Pan Śmieć" oraz pozostałe komentarze zostały przeniesione do tego tematu:
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?24446-za-co-ban