Już była połowa ceremonii( niby nie można się ruszać) a ja niechcący wyszedłem. To chyba nie problem dać wygranemu należną mu nagrodę? Przecież gra nie ucierpi a to tylko chwila.
Zobaczcie listę wygranych jest tam tylko Phonetyk który wygrał 22 czerwca 2014, mnie jakoś nie ma. A powinienem być.
Walke wygrał, więc chyba powinien być ;p
Chociaż to się pewnie zapisuje po rozmowie z Mistrzem Areny.
Jestem za przyznaniem graczowi zaległej nagrody i dodaniem potwierdzenia przy wychodzeniu z areny.
Nagroda jest przyznawana za fakt wygranej, wygrana była, więc i nagroda być powinna, dziwne że jej nie było?
było się nieruszać some
Medal ma na pocieszenie xd A i tak nagroda chyba powinna być.
Wygrał igrzyska. Nagroda i tak mu się należy. Zobaczymy co admini zrobią w tym przypadku.
Jak dla mnie to przez te saboty i ustawki <3 należy sie sprawiedliwość , wygrasz może następnym razem bez sabotow ^^
Jeśli się stoi blisko drzwi i od razu kliknie wyjście to jest możliwość, iż opuści się zakończenie igrzysk, przyznanie nagrody itp. Poprawię i przywrócę nagrodę.
Nagroda powinna sie należeć temu kto wygrał uczciwie IŚ a nie wszystkie walki przez saboty, ja ten nagrody bym mu nie dawał.
Żaden z Asasynów nie zasługuje na Puchar Igrzysk Śmierci i być dodanym na listę zwycięzców. Oni wygrali tylko dzięki sabotom