Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 166 do 180 z 268

Temat: Multikonta

Użytkownik Avatar Leonardo
    Cytat Napisał Saguarek Zobacz post
    Witam o to link do tego co otrzymałem od multi Kazuya : https://monosnap.com/image/1xJNicM1X...1cfXgMCgUWm3u#
    Zaatakowałem dziś Kazuye ( Prosty to jest jego multi na 100%) i oczywiście już od razu zjawił Asasynek , przyznaje się zaatakowałem ale coś w tym, ponieważ najpierw groźba że Asasynek mnie zajebie później Asasynek mu pomaga i zauważyłem jeszcze jedną rzecz, że Kazuya rzadko się udzielał na forum i gdy akurat napisałem w tej walce że będzie na forum, to nagle zaglądnął ale to dziwne , administracjo proszę zrób coś z tym multi , nie może być czegoś takiego na porządku dziennym, czekam już na obronę od Asasynka

Jak kogoś obrażasz to oczywiste, że ta osoba ma prawo się bronić, więc nie wiem o co ci chodzi, że napisał posta w swojej obronie. Asasynek wbił do Kazuyi, ponieważ się znają, tak samo jak ty wbiłbyś do kogoś znajomego. A to, że padłeś to co się dziwisz? To nie on cię zaatakował, a ty go.
    Ostatnio edytowane przez Leonardo ; 19-06-2014 o 20:29 Powód: bo to Lamus przez duże L jest.

Użytkownik
    Koledzy się wypowiedzieli , mamy wiele informatyków tutaj, może ktoś ma program do sprawdzania I.P i niech sprawdzi, i pokazał swoje dowody na forum

Kazuya
    Konto usunięte
    Niech admini sprawdzą. Sprawa jest prosta. Zrobisz tylko z siebie pośmiewisko, co i tak już zrobiłeś. Zanim zaczniesz kogoś osądzać i rzucać fałszywe domysły, zastanów się trzy razy. Dziękuje serdecznie za uwagę.

Użytkownik
    ośmieszyłem się , bo ktoś napisał że jest twoim multim oczywiście , i dzięki od wszystkich za minusy

Użytkownik Avatar Leonardo
    Cytat Napisał Saguarek Zobacz post
    ośmieszyłem się , bo ktoś napisał że jest twoim multim oczywiście , i dzięki od wszystkich za minusy
    Ośmieszyłeś się, ponieważ wysunąłeś teorię, bez żadnych prawdziwych podstaw, a z resztą...

STWIERDZAM, ŻE JESTEM MULTIKONTEM SAGUARKA, POTEM ODPISZĘ W TYM TEMACIE Z TAMTEGO KONTA.

A co do tego minusa, to nie ma sprawy, lubię minusować swoje multikonta.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    seriousMAZ
    pukać
    polsatpl
    Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 21-06-2014 o 17:15

Użytkownik
    tak czytam te posty i zastanawiam się czy śmiać się czy płakać?
    Saguarek - nie posiada żadnych dowodów co do rzekomego "multikonta" , więc najlepiej takiego "jełopa" nawet nie słuchać Bo tylko kompromituje się...
    A to, że ktoś ze "znajomych" wbił do Kazuya aby pomóc w bójce, nie oznacza że jest jego drugim kontem.

Użytkownik
    To kolega zmienia nazwy 50lvl-i

Użytkownik
    kolega zmienia nazwy 50lvl-i

Pakuś
    Konto usunięte
    Gracz o nazwie: Black Again Returns
    Podczas bójki przyznał się że posiada multikonto, straszył mnie i Lisabeth

Oraz sabotował Bójke
    Godzina: 10:38

Strona A :szy kop
    Strona B : Aranira , Ja , Lisabeth , Black Again Returns

https://ifotos.pl/zobacz/Beztytuup_ewphssr.png/ <-- Zdjęcie

Smoczy
    Konto usunięte
    Prosze oto dowód że gracz o nicku JLew chce sprzedać konto graczom oto ss : https://ifotos.pl/zobacz/multikont_ewprrha.png/

Użytkownik Avatar Dorek
    multikonto mas=degrock https://mfo3.pl/r/b69d01e45

Użytkownik Avatar Dorek
    deqrock*

Houqe
    Konto usunięte
    Ciekawa rozmówka z jednym z multikonciarzy. Albo taki tępy, albo tak lubi współpracować. W kazdym razie:

Więcej takich tępaków.

Uprawnienia