Cześć, proponuje aby leczenie odbywało się przyciskiem(przyciskami), które moze sobie wybrac sam gracz.
Ja przykladowo bardzo popieram leczenie rolką myszki, byłoby to dla mnie bardzo wygodne.
Cześć, proponuje aby leczenie odbywało się przyciskiem(przyciskami), które moze sobie wybrac sam gracz.
Ja przykladowo bardzo popieram leczenie rolką myszki, byłoby to dla mnie bardzo wygodne.
Wiązało by się to z rozbudowaniem ustawień sterowania gry.
Ogólnie jestem za.
Wiele lat temu proponowałem wprowadzenie przypisanie dowolnej zdolności/mikstury do przycisków 0-9 i A-Z. Nie ma tego i jeszcze długo nie będzie.
Lepiej nie rozwijaj tego tematu, admin bardzo tego nie lubi...
Propozycje można składać, w większości się na tym kończy, być może kiedyś się to zmieni.
Samo leczenie - ` Jest wygodne, bo nie masz co robić lewą ręką Spacja przeszkadza (mfo2) więc owszem lepiej tego nie zmieniać.
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że ma/miało to być w premium - ustawianie przycisków (może coś się zmieniło w tej kwestii). Sam na to czekam, to chyba jedyne co nam pozostało (ew. rozpisać rozwiązanie obecnego problemu wprowadzenia tego - zmiana mechaniki chatu).
moim zdaniem żadne dodatki do leczenia nie są potrzebne.
Dla premium - za.