Strona 224 z 1160 PierwszyPierwszy ... 124174214222223224225226234274324724 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,346 do 3,360 z 17391

Temat: [ Pytania ]

Houqe
    Konto usunięte
    Pytanie do Administracji. Czy nie majstrowaliście czasem czegoś z kowalem? Moje ostatnie 15 wykutych rzeczy to jeden bonus i 14 niewypałów, a zewsząd ludzie piszą, że tak samo jak mi bony im nie wchodzą.

julka mistrz julków
    Konto usunięte
    Słuchaj wiesz jak na forum nazywa sie Killer pvp to pomoge.

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Cytat Napisał julka mistrz julków Zobacz post
    Słuchaj wiesz jak na forum nazywa sie Killer pvp to pomoge.
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...818#post172818
    Killer pVp = patyczaczek jeśli o niego ci chodziło
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Carpe Diem
    Konto usunięte
    Czy na Wielkanoc jest coś w rodzaju eventu , czy jakieś udogodnienie typu ; darmowy reset , czy podwojony drop , czy może nie ma nic?

Pierwszego nie będzie, a drugiego nie wiadomo - ale pewnie coś będzie.

Użytkownik
    Oby nie było podwojenia kupionych mfów... Znowu nabijanie golda

julka mistrz julków
    Konto usunięte
    dzieki

azizhamood
    Konto usunięte
    Gdzie jest Grzegorz ? ! prosze o Odpowiedz

ulunia
    Konto usunięte
    niemoge pokonać nimify mam 15 poziom a niemogej je pokonać prosze nie możecie dać tylko 1000 prubuje i prubuje ale nic
    nie skutkuje

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Interesujące walki
    Ale skoro jesteś magiem to kup różdżkę i atakuj tylko z magii.

Lonely
    Konto usunięte
    Czy da się pokonać nimfe na 10lvl? Ile potrzeba obrony magicznej i lodu + żeby tego dokonać?

Użytkownik Avatar Queli
    Skazanek, często zależy od ekwipunku i statystyk polecam ci zestaw ekwipunku:

Różdzka smoka mroku
    Kapelusz z piórkiem
    Zbroja kajana
    Buty kajana
    Amulet kajana + 3 gemy obrony magicznej

z tym ekwipunkiem powinieneś wygrać, polecam także zmienić atrybuty lodu na +25 u mistrza areny
    w trakcie walki używaj mikstury regeneracji, a statystyki powinny być ułożone tak żeby nimfa nie miała dwóch tur na raz

Nie zmieniaj atrybutu. Samo eq kajana daje go dużo. Nie musisz mieć zbyt wiele szybkości. Ważne, byś między nawet tymi dublami zbił około 30% HP Nimfy.
    Zakup też runy magii, kamyki które się bardzo przydadzą. Zamiast kapelusza z piórkiem możesz dać Hełm Kajana.

Użytkownik Avatar Queli
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Nie zmieniaj atrybutu. Samo eq kajana daje go dużo. Nie musisz mieć zbyt wiele szybkości. Ważne, byś między nawet tymi dublami zbił około 30% HP Nimfy.
    Zakup też runy magii, kamyki które się bardzo przydadzą. Zamiast kapelusza z piórkiem możesz dać Hełm Kajana.
    Sprawdzałem hełm kajana i kapelusz, powiem ci że kapelusz sprawia się lepiej w walce z nimfą + atrybuty sie przydadzą, no i na koniec dodam, że jesteśmy w korzystniejszej sytuacji jeśli nimfa nie dubluje.

Cytat Napisał Queli Zobacz post
    Sprawdzałem hełm kajana i kapelusz, powiem ci że kapelusz sprawia się lepiej w walce z nimfą + atrybuty sie przydadzą, no i na koniec dodam, że jesteśmy w korzystniejszej sytuacji jeśli nimfa nie dubluje.
    Osobiście biłam w całym secie Kajana bez + i lepiej szło niż przy kapeluszu. Speed może coś daje ale atr moim zdaniem tutaj jest ważniejszy. Poza tym nie wiesz kiedy użyje lodu a kiedy pocisku.

Uprawnienia