Strona 54 z 56 PierwszyPierwszy ... 4445253545556 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 796 do 810 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

musaraj
    Konto usunięte
    https://mfo3.pl/r/bac8eba16

Moim zdaniem przedłużanie jest całkiem zabawne ;D
    Pozdro dla Icka

Użytkownik
    w Sumie IS w miare poszly, a o Lose i HUgo to wracajcie do polsatu na jakis kabaret. bo z was kazdy ma posmiewisko.
    Pozdrowienia tylko dla Prawdziwych !! DYRKON & LND & GOTHIC oraz xez tyg LATI

Użytkownik
    Igrzyska nudne jak flaki z olejem głównie przez drużyne ( lose your mind ) ciągle przeciąganie i sabotowanie to śmiechu warte + finał będzie na ustawce

Użytkownik
    Nazwa:  beka.png
Wyświetleń: 674
Rozmiar:  1.78 MB

Najfajniej sie siedzialo na widowni ;D Pozdrawiam.

I gratulacje Venom

Użytkownik
    Cytat Napisał fasolkaxx Zobacz post
    Moim zdaniem saboty dla teamu ( czyt. houqe ) to jest zwykłe frajerstwo moim zdaniem mógł sie a nie frajera z siebie robić.
    hugo sie skurwił .
    Brak ci obiektywizmu, do nas pierwszy wbił sabot, a drużyna jest po to aby trzymać się razem. Dorek mógł wspomóc swoich, ale widać w jego poczynaniach nie widzisz nic złego?

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał aich Zobacz post
    Brak ci obiektywizmu, do nas pierwszy wbił sabot, a drużyna jest po to aby trzymać się razem. Dorek mógł wspomóc swoich, ale widać w jego poczynaniach nie widzisz nic złego?
    Przecież Dorek próbował - to wy, honorowo, przedłużaliście walkę przez jakieś 10 minut byleby mnie lub Nocnego (nomen omen - Drużyna z nas żadna nie była, jedynie garstka, która się zebrała na jednej walce) wyrzucić ciężką walką.

Jedynie błąd popełniliśmy tuż po zakończeniu walki z Ickiem; była okazja, żeby pozbyć się całego Lose your mind i zostać w 3v3 na LND i stolca - niestety, ta wygrana tak mnie zdziwiła, że popełniliśmy spory taktyczny błąd.

Użytkownik
    @up wiem, że czujesz do mnie żal, bo ci napisałem że nie pomogę jak walczyliście 3 vs 4, ale byłem z drużyną. Za to Houqe się wyłamał i zamiast z nami czekać, to poszedł wam pomóc tylko po to aby ubić Wela, przez co zostaliśmy 3 vs 3. Każdy może sobie gdybać co by było gdyby. Sabotaże, przedłużanie i drużyna to podstawowe elementy do osiągnięcia zwycięstwa, kto tego nie spełnia nie wygrywa.

Patrząc na historię "Katastrofa lotu Fuerza Aérea Uruguaya 571" ludzie zmienili się w kanibali aby przeżyć, tak samo jest na Igrzyskach trzeba dostosować się do środowiska i przyjąć założenia jakie tam panują, aby przeżyć i osiągnąć cel. Inaczej szanse są strasznie małe, i pozostaje hejtowanie na forum, jacy to oni nie dobrzy itp.

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Something Zobacz post
    Dowiedziałem się sporo dzisiaj. Że w niedziele o 20 nie ma żadnej znajomości.
    Nie płacz.

Użytkownik
    Cytat Napisał aich Zobacz post
    @up wiem, że czujesz do mnie żal, bo ci napisałem że nie pomogę jak walczyliście 3 vs 4, ale byłem z drużyną. Za to Houqe się wyłamał i zamiast z nami czekać, to poszedł wam pomóc tylko po to aby ubić Wela, przez co zostaliśmy 3 vs 3. Każdy może sobie gdybać co by było gdyby. Sabotaże, przedłużanie i drużyna to podstawowe elementy do osiągnięcia zwycięstwa, kto tego nie spełnia nie wygrywa.

Patrząc na historię "Katastrofa lotu Fuerza Aérea Uruguaya 571" ludzie zmienili się w kanibali aby przeżyć, tak samo jest na Igrzyskach trzeba dostosować się do środowiska i przyjąć założenia jakie tam panują, aby przeżyć i osiągnąć cel. Inaczej szanse są strasznie małe, i pozostaje hejtowanie na forum, jacy to oni nie dobrzy itp.
    Przeciągać niby można ale bez przesady bo 0 dynamiki w tym jest a gorsze to niż flaki z olejem .

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    W ogóle oglądane igrzyska nudne. Lepiej w nich uczestniczyć. Ale co kto lubi

Użytkownik
    Antek jeszcze 5 reputów i satan da ci więcej mocy xd

Za każde takie nie wejście na widownie zaoszczędzasz 1k. Po 100 igrzyskach masz już 100k. Jak nie lubisz oglądać, nie oglądaj.

Użytkownik Avatar Something
    Dziś było średnio.

Gratuluje Subrosie, dobre walki prócz tej 4 na 4 z sabotem.

Houqe
    Konto usunięte
    Zajebiste, najlepsze w historii

Uprawnienia