Jak dla mnie, zerowanie może być nawet co 3 miechy.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Gdyż co 3 miechy będziesz dostawał mf za miejsce na podium![]()
Ja mysle, ze bardzo dobry pomysł nawet soad mistrz pvp manualnego sie zgodził, czekamy na odp tomiego
+ była by jakas rywalizacja w pvp a tak to nikt nie walczy juz ;C
Ostatnio edytowane przez MortalChaos ; 27-02-2014 o 08:09
Super pomysł, może jeszcze wprowadzimy do gry Kangury-Kamikaze, które wieczorem będą wybiegały na środek miast i wybuchać, tym samym kasując postacie, które znalazły się w zasięgu rażenia?
Z rankingiem trzeba pomyśleć nad zmianami systemowymi - np. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...hlight=ranking
Po takiej zmianie możliwy byłby reset lub jakieś przeliczenie.
czekamy na reset ranku![]()
Kto czeka ten czeka ...
Moim zdaniem reset rank jest bez sensu jeżeli MortalChaos chcesz reset statystyk to wez sobie kup usługęprzecież ty jesteś mistrzem w kupowaniu pk mf
a po za tym ponad rok czasu ludzie osiągają rank i starają się osiągnąć coś i być w top 10 np albo w pierwszej trójce więc ta twoja propozycja jest bez sensu :P osiągasz coś sporo czasu a potem i tak to usuną ? zastanów się chłopie co ty wypisujesz
pozdrawiam Kulawy Kaczorek i mam nadzieje że ten twój post zostanie zignorowany po za tym już kilka razy było na ten temat pisane i nie zostało to zmienione za to bardzo dziękuje administracji i Adminom
![]()
Rank
Witam mam pewna propozycje, zeby co roku rank zostawał zresytowany, i odnowa zeby kazdy wbijał mysle, ze to dobra propozycja kazdy bedzie miał szanse na wbicie dobrego rankingu + bedzie wiecej walk pvp
piszcie co o tym sadzicieObydwa posty MortalaJa mysle, ze bardzo dobry pomysł nawet soad mistrz pvp manualnego sie zgodził, czekamy na odp tomiego
+ była by jakas rywalizacja w pvp a tak to nikt nie walczy juz ;C
@Topic: Osobiście uważam, że pomysł fajny.
Pomysł taki sobie. Zależy od osoby jednym się spodoba a drugim nie. Myślę że lepszym rozwiązaniem będzie zniesienie widełek rankingowych i będzie można walczyć z każdym bez względu na ilość pnkt. rankingowych.
widełki były by najlepsze ^^