Tomi sprawdź logi kont:
Kamilxxxx i Klotyldzia.
Tomi sprawdź logi kont:
Kamilxxxx i Klotyldzia.
Byłem kiedyś w drużynie Red Devils. Szefem był undefined. Ktoś ją obraził albo ona jego ale tego już nie wiem. W ramach zemsty stworzył Multikonto , Stworzył drużynę Red Divyls , obraził wszystkich graczy drużyny i wypisał głupoty np z nicku Maskarad stworzył nick MaskaRydel odgapił prezkę ale pozmieniał ją.
https://scr.hu/23t3/tplcd
sprawdziłem i nie ma innych postaci
Marek Holocaust , zachor , Sasukowicz - nie wiem czy mi sie zdaje czy to multibo gdy atakowalem odrazu zachor uciekl i wszedl Marek moze mam zwidy ale ciagle na cmentrzu siedzi marek i pilnuje Alcadias gdy go atakuje
![]()
Na handlu:
18:34
Zielee oddam konto!
proszę o sprawdzenie kont: szmechel i Latawiec
sytuacja następująca, Latawiec woła mnie na orka i sekundę po wejściu atakuje mnie szmechel. Najśmieszniejsze, ze Latawiec nie ma orka zrespionego, bił 5 lutego, a od tego czasu ubił 1 orka, chociaż najwidoczniej sam o tym nie wie jeszcze, może się konta pomyliły ? Natomiast szmechel tuz po ataku krzyczy, ze to nie tam miało byc, z rozmowy wynika ze chciał kogoś innego bic, ale tam nikogo nie było, oczywiscie poza latawcem.
Przebieg rozmowy z szmechelem
i z graczem Latawiec
Ostatnio edytowane przez TeraMisiu ; 02-03-2014 o 15:59
Proszę sprawdzić gracza WeLoveThisGame myśle że ma multi ponieważ ponieważ jest taki gracz co sie nazywa WeLoveThisGey i tam też stworzył drużyne Legends Newer Die i to kolejny dowód na multi konto.
Proszę o sprawdzenie logów lubiefczoko i klotyldzi
Gracz skarabeusz posiada multi konto o nicku ushiro. W raportach widać jak pomagał sobie expić. Przyznał się w tej walce: https://mfo3.pl/r/b9882dd6a Na dodatek przyznał się też że posiada inne multi. Załącznik 1364
Ostatnio edytowane przez Senju Hashirama ; 04-03-2014 o 19:23
Z takim multi się jeszcze nie spotkałem...
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę 'Archanial' a wyskoczą wszystkie jego multi + archusiek'a.
Ostatnio edytowane przez TeraMisiu ; 05-03-2014 o 16:53
Handel:
19:13
Sprzedam konto
PW
19:14
jarasek Za ile sprzedasz?
19:14
Bruno Dałbyś 20 zł ?