Czy to prawda że od 45 lvla można wbić na 2 wilczych sługach 50 lvl w 2 tygodnie?
Czy to prawda że od 45 lvla można wbić na 2 wilczych sługach 50 lvl w 2 tygodnie?
203 * 400 * 14 = 1 136 800 exp, trochę zabraknie, ale w 3 tygodnie da się spokojnie wbić, ewentualnie przerzucić się na mocniejsze potworki i wtedy wbicie 50lvl w 2 tygodnie będzie możliwe.
Czy można pokonać zwykłego bossa więcej niż raz?
Aktualnie nie, może jak skończą tą grę kiedyś, to będzie taka opcja jak w mfo2, ale tej gry nigdy nie skończą, bo ten projekt upadnie prędzej czy później, lub nie dożyjesz końca gry, więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: Nie, nie można i nigdy nie będzie można.
A na rośliniakach?
Ostatnio edytowane przez TeraMisiu ; 18-02-2014 o 20:24
Co oznaczają te skróty:
-PvE
-TvT
W PvE wiem tylko, że P oznacza "player", ale "E" - nie mam ZIELONEGO pojęcia.
PvE - Player vs. Exp ( Expienie, bicie mini)
TvT- Team vs. Team ( Drużyna przeciwko drużynie)
PvE dokładnie się nazywa: Player versus Environment - gracz kontra środowisko, czyli wszystkie walki przeciwko NPC - wszystkie gdzie po drugiej stronie nie ma graczy.
To ja nie wiem... NPC czy expienie? Chyba jednak na NPC... Więc ty też łap gwiazdkę.
Tak, jak Koridor napisał, rozwinięciem PvE jest Player vs Environment, co znaczy gracz kontra "świat gry" (jej zawartość, to co oferuje). Dotyczy to tak wykonywania questów (NPC), jak i walkę z postaciami kontrolowanymi przez komputer (potwory, bossy, etc).
Ogólnie PvE jest tym, co pozostaje z gry, jeśli wyłączyć z niej PvP.
Czy są jakieś plany / propozycje / możliwości wprowadzenia szczegółowych statystyk walk z bossami, potworkami i jakiejś tabeli osiągnięć?
Chciałbym zaliczyć każde osiągnięcie ale nie jestem w stanie sprawdzić które mobki ubiłem już 1000 razy, można by wprowadzić jakąś tabelkę ze wszystkimi osiągnięciami z oznaczaniem tych już zaliczonych.
I chętnie przejrzałbym statystyki ile razy ubiłem jakiego mini, itp.
System osiągnięć czeka w przyszłości mocne przerobienie. Zapewne będą również dokładne statystyki postępu dla każdego osiągnięcia.
ma być również coś takiego jak encyklopedia potworów. Mają tam być wyświetlane informacje o tym czy dany potwór już był spotkany, czego używa (jak na nas użyje to się uzupełnia), co dropi i ile razy go pokonaliśmy (przegralismy), czy mamy jego kartę, czy mamy wszystkie osiągnięcia za niego.