Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 111

Temat: Waznośc ranku

Coni
    Konto usunięte
    Przestan bronic swoich punkcikow... chcesz je miec?
    Mam, ale nie widzę powodu dlaczego mam oddać, skoro je zdobyłem. Wolę już je stracić niż komuś dać (niestety tak się nie da).

chcesz je zdobywac?
    Może kiedyś.
    dostosuj sie, inaczej trudno, bedziesz pykal na expa
    Do czego? Jedynie widzę, że 5 osób w tym temacie wypowiada zdanie i administracja od razu idzie im na rękę ..
    Ostatnio edytowane przez Coni ; 22-05-2011 o 00:05

The End
    Konto usunięte
    Szczerze? Pierdolą mnie twoje punkciki. Z chęcią bym zredagował twój nekrolog jeśli nie chcesz działać pro publico bono.
    Nie będziesz nam tu zgłaszał liberum veto. Zmiany będą niezależnie od twojego widzimisię.
    Weź poczytaj klasyczne traktaty moralne albo rozprawy o działalności społecznej. Naucz się paru rzeczy jak chcesz pisać po 13 postów dziennie na forum. Dobro jednostki zawsze leży w cieniu dobra ogółu.
    Cytat z Teofrasta : "Człowiek bowiem gniewny zdaje się odwracać od rozsądku z jakimś bólem i tajnym upokorzeniem. Człowiek zaś, który błądzi z żądzy, ulegając pragnieniu rozkoszy, wydaje się jakoś w błędach bardziej wyuzdany i niemęski"
    Ten 1 to ja, ten 2 to ty. Mając poparcie myśli klasycznej i autorytetów mogę zatem spokojnie sparafrazować te słowa na język ci bliższy...
    Ale, nie zrobie tego... I tak każdy znajdzie odpowiednie słowo
    Aureliusz: "Dobru bowiem z zakresu rozumu i miłości spraw publicznych nie godzi się przeciwstawiać nic z innego zakresu, jak np. pochwałę pospólstwa lub zaszczyty, lub bogactwo lub używanie rozkoszy"

Zbierasz te swoje punkty reputacji a i tak nigdy jej naprawdę nie uzyskasz...

Coni
    Konto usunięte
    Szczerze? Pierdolą mnie twoje punkciki.
    Szczerze? A mnie twoje zdanie. Ale jeżeli cie nie obchodzą moje punkty to czemu ciągle o nich piszesz, podajesz mnie jako przykład i za wszelką cenę chcesz je zdobyć?

Nie wysilaj się i nie szukaj cytatów w internecie - nie będziesz i tak traktowany jako mądry.

Zauważ, że w każdej propozycji próbujesz zrobić coś pod siebie. Byłeś na 20 lvl wojownikiem, za nic nie chciałeś jego osłabienia np. włóczni itd. Później grałeś magiem to udzielałeś się w tematach, że są za słabi. Znów grasz wojownikiem i zmieniasz swoje zdanie.
    Tak samo z rankiem, nie masz go jak już zdobywać to próbujesz jakąś propozycję pod to wymyślić, zamiast dopasować się jak reszta.

Zbierasz te swoje punkty reputacji a i tak nigdy jej naprawdę nie uzyskasz...
    Niezbyt zależy mi na opinii w internecie.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Dopasowac sie jak reszta? no przepraszam, ale tak na prawde to tylko Ty bronisz swoich przekonan, reszta jest za tym, zeby wprowadzic te wyzwania Wiec to Ty powinienes sie dostosowac.

Użytkownik Avatar Chaos
    Teraz macie full eq i dobre staty, nabijecie sobie dobry rank.
    Ale powiedzmy że na 40lv nie pójdzie wam tak dobrze, staty się gorzej ułoży, nie będzie farta do dropa.
    No i szybciutko stracicie swoje pkty.
    I zaraz będą skargi na ten system, który sami wymyśliliście.

@Admini
    te wymuszane walki o pvp będą tylko między równymi lv, czy np. 25lv vs 30lv?
    Bo wcześniej o to pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Administrator
    Cytat Napisał Chaos Zobacz post

@Admini
    te wymuszane walki o pvp będą tylko między równymi lv, czy np. 25lv vs 30lv?
    Bo wcześniej o to pytałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi.
    Dla osób o zbliżonym ranku - sąsiadujących na liście rankingowej

Coni
    Konto usunięte
    Dopasowac sie jak reszta? no przepraszam, ale tak na prawde to tylko Ty bronisz swoich przekonan, reszta jest za tym, zeby wprowadzic te wyzwania
    Reszta? Te 5 osób, które jedynie udziela się w tym temacie?
    Wy będziecie tymi napastnikami to wam to pasuje na rękę, ale wątpię by inni chcieli być łapani niespodziewanie w mieście.

Wiec to Ty powinienes sie dostosowac.
    Ja jestem dostosowany do takiego systemu jaki jest obecnie w grze. To Wy na razie macie z tym problem i próbujecie wymyślić śmieszne propozycje, żeby było wam łatwiej. Nawet gdy wejdzie ten pomysł do gry po pewnym czasie większość zobaczy, że to jest bezsensu, bo w praktyce takie coś nie będzie za dobrze funkcjonować.

Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Przypuśćmy ,że jest po premierze i gracze mają po 100lv.
    To taki noobek 100lv może wyzwać np. 10lv z tym samym rankiem

Coni
    Konto usunięte
    No ale co z tego? Przecież są o zbliżonym ranku i nasi rankowcy nie mają jak go wbijać, czyż nie?

Użytkownik Avatar Chaos
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Haha dobre
    myślałem że chcecie zachęcić ludzi do walki, a nie odwrotnie...

Przecież takie coś tylko zniechęci ludzi do walki o rank.

Albo walki pomiędzy identycznymi lv, albo sos.
    Inaczej tego nie widze.
    Ostatnio edytowane przez Chaos ; 22-05-2011 o 15:09
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nyhariel
    Konto usunięte
    Po pierwsze nie wymyslamy smiesznych pomyslow... administracja tez to popiera, bo wie po co jest system walk pvp po drugie, mysle, ze na 100% byloby ograniczenie lv, np. 30 nie moglby walczyc z 10 levkiem (nawet jezeli mieliby zblizony rank) bo w takim razie ja tez wycofuje sie z pomyslu... i mysle, ze na 100% byloby ograniczenie np 3lv.

hah a Coni juz sarkastycznie kozaczy poscik wyzej, to jest agent

Coni
    Konto usunięte
    hah a Coni juz sarkastycznie kozaczy poscik wyzej, to jest agent
    To nie był sarkazm, ja pisałem poważnie

Goddess Of War
    Konto usunięte
    jak dla mnie ten system co by miał być wprowadzony będzie dziurawy jak ser szwajcarski więc na jedno wyjdzie czy go wprowadzą czy nie ; ) pomijając fakt ,że jak będzie up to będzie ten pierwszy komu spadnie taka gryfia różdżka jedyny dobry sposób to jeśli nie walczysz o rank przez 3dni to znikasz z rankingu ale nie zabieranie ranku ; )
    Ostatnio edytowane przez Goddess Of War ; 22-05-2011 o 15:18

Użytkownik Avatar Ash
    Ja uważam, że gracze którzy są top10 muszą zawalczyć przynajmniej 1 raz o ranking w ciągu tygodnia.
    Jeśli nie zawalczy, zostaje zabrane mu 10% ranku i tak co tydzień póki zniknie w topce. Kiszenie ranku nie jest złe, ale nie upoważnia do tego by być uważanym za dobrego w pvp. A jak ktoś nie będzie się logował przez tydzień z topki to znika z rankingu i wróci dopiero gdy zawalczy jedną walkę.

Użytkownik Avatar Chaos
    Cytat Napisał Suzu Kitamura Zobacz post
    mysle, ze na 100% byloby ograniczenie lv, np. 30 nie moglby walczyc z 10 levkiem (nawet jezeli mieliby zblizony rank) bo w takim razie ja tez wycofuje sie z pomyslu... i mysle, ze na 100% byloby ograniczenie np 3lv.

No raczej nie,
    bo admini planowali zawsze że rank ma sie utrzymywać w górnych limitach lv.
    Dlatego też są specjalne lokacje z bójkami.
    Ale w bójkach można wezwać sos, a w pojedynku raczej tego nie będzie.
    Więc będzie nieciekawie.
    Zresztą piszesz o różnicy 3lv, ale wiesz że jest to różnica ogromna.
    Porównaj sobie dobrego 27lv vs dobrego 30lv.
    Wiadomo że ten pierwszy ma zerowe szanse na wygraną.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia