Proponuje nie ułatwienia a małe utrudnienie gry a mianowicie chodzi o to że po opuszczeniu drużyny dołączyć do następnej możemy dopiero po upływie 12/24h co w jakimś stopniu zapobiegło by "przedrużynowywaniu" się na igrzyska.
Proponuje nie ułatwienia a małe utrudnienie gry a mianowicie chodzi o to że po opuszczeniu drużyny dołączyć do następnej możemy dopiero po upływie 12/24h co w jakimś stopniu zapobiegło by "przedrużynowywaniu" się na igrzyska.
Na tak.
Dla mnie dziwny jest system podziały rankingu. Mielismy 252 punkty. Na jedne Igrzyska Dervera odeszła zabierając 52 punkty rankingu drużyny, a na jej miejsce doszedł Platynowy (wiecie. Nasz kochany DamianC) Dodając jakieś 36 o ile dobrze pamiętam. Po Igrzyskach była zmiana On odszedł zabierając więcej niż dodał, a Dervera z kolei dodała mniej i z 252 zrobiło się 225. Ten system ma zapobiegać "transferom", czy jak? Według mnie ranking powinien być przypisany do drużyny i nie odejmowany z odejsciej zawodnika. Bez znaczenia jacy zawodnicy go dla tej drużyny wywalczyli.
NA tak ale dopiero gdy beda zmiany druzyn o jakis kiedy tomi pisal i co jest w planach na przyszlosc
i za co ja tu dostalem -----??? znowu k... opanujcie sie troche
Ostatnio edytowane przez Nocny Lowca ; 24-11-2013 o 09:09