Jeszcze będzie wklejanie ich do albumu, ale to też prawdopodobnie będzie "dla szpanu".
Jeszcze będzie wklejanie ich do albumu, ale to też prawdopodobnie będzie "dla szpanu".
Mam pytanie jakie zdolności nadają się dla wojownika ???????
Nie tylko, drenaże i leczenia też są potrzebne.
a na przykład decydujący cios multi atak i inne tego typu????
podam te które mnie ciekawią Precyzja Mega Zatrucie Pomyślność Refleks Ryzykowny Cios Wyrok Śmierci Normalizacja Bryza Poświęcenie Przeczekanie Szczęśliwy Cios Spowolnienie Kuracja. Które z nich nadają się dla wojownika ??
-precyzja dla woja niezbyt potrzebna
- mega zatrucie niezbyt potrzebna bardziej dla maga (tvt)
-pomyślność woj też niezbyt przydatne
-refleks przeciw wojowi niezbyt przydatna
-ryzykowny cios dla woja
- Wyrok Śmierci Normalizacja Bryza Poświęcenie Przeczekanie---> dla kazdego przydatne
-szczesliwy do woja juz nie taki fajny jak kiedys wiec malo przydatne
-spowolnienie malo przydatne
-kuracja fajna dla obu klas
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
a takie jak wietrzny atak lodowy itd też dla woja ?
czasem mogą sie przydać. ogólnie to tanie zdolności i warto je kupić na zaś, choć rzadko sie używa.
naucz się robić skrypty ---> klik!
Rozumie że pisząc poradniki dużo czasu spędzasz na myśleniu co jeszcze dopisać by osoby ograniczone mogły to zrozumieć ( naprawdę doceniam twoją prace), ale ja założyłam że gracz któremu odpowiadam jest po prostu leniwy, a nie głupi. Na wszelki wypadek doprecyzuje jakby moje założenia były błędne... Które atrybuty na ma plus, a które na minus.
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
czy jak będzie więcej niż jeden przeciwnik w walce i dam w skrypcie polecenie na sprawdzenie statusu np. nie zombie czy zatrucie to uwzględni wszystkich przeciwników i ich statusy?
bo dając warunek: "przeciwnik nie ma zatrucie" i chcąc użyć np trujaka, wiadome ze ustawiam wybór celu wg najmniej hp. więc tylko tego przeciwnika status jest sprawdzany?
naucz się robić skrypty ---> klik!
Uwzględni wszystkich, którzy mają być celem.
@Down. Oczywiście, że się da.
Ostatnio edytowane przez Pies Na Baby ; 27-10-2013 o 17:56