To miesiąc ? Dwa czy pięć ?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Po postępie prac osobiście myślę, że update powinien być za 1,5-2 miesiące jeśli nic poważniejszego nie wyskoczy. Może akurat na 6 grudnia wprowadzą.
Koridor, serio mówisz ? Mam nadzieje że jeszcze w tym roku się doczekamy.
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
to są szanse na to że nie będzie go w tym roku ?![]()
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Mam nadzieję że jak odpalą ten długo oczekiwany upek to będzie wywalony w kosmos
Podałem jakieś tam informacje z myślą, że nieco Was to uspokoi i "lepiej" będziecie mogli się przygotować, jednak widzę tylko spam i kolejne narzekania. Nie wiem już czy warto podawać więcej info.
Kosmosu chyba jeszcze nie będzie, na początek coś ~podniebnego.
Tomi malo zna sie na tworzeniu takiej gry temu to tak dlugo trwaPrzed kazdym upkiem przerabia sporo kursow zeby napisac cos nowego xD
Z tym uspokojeniem to nieco pofantazjowałeś.
Uspokoić ludzi którzy nawet w "najgorszym razie" nie nastawiali się na czekanie 5 miesięcy.
Nawet gdy już było wiadomo że termin nie wypali i update będzie "jesienią" to raczej spodziewano się okresu koniec października/ początek Listopada także nie wiem jakiej reakcji oczekiwałeś, tak czy inaczej na dłuższą metę lepiej wiedzieć niż wchodzić codziennie do gry z nadzieją.
Bez przesady Seitasie, w Sylwestra robi się inne rzeczy.
Adiego I Leniwego.