Strona 13 z 18 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 195 z 261

Temat: Po robocie

Administrator
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Tak więc pozwól Tomi, że zapytam jeszcze raz.
    Odpowiedź na to pytanie była wielokrotnie udzielana: gdy będzie gotowe.
    Każda inna odpowiedź to tylko gdybanie. Owszem mogę coś wymyślić lub podać co mi się na ten moment wydaje (tak jak ostatnio), ale potem muszę czytać takie złośliwe posty jak ten

Użytkownik Avatar Squadron
    To miesiąc ? Dwa czy pięć ?
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Po postępie prac osobiście myślę, że update powinien być za 1,5-2 miesiące jeśli nic poważniejszego nie wyskoczy. Może akurat na 6 grudnia wprowadzą.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Koridor Zobacz post
    Po postępie prac osobiście myślę, że update powinien być za 1,5-2 miesiące jeśli nic poważniejszego nie wyskoczy. Może akurat na 6 grudnia wprowadzą.
    A jest jakiś postęp?

Koridor, serio mówisz ? Mam nadzieje że jeszcze w tym roku się doczekamy.
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

to są szanse na to że nie będzie go w tym roku ?
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    to są szanse na to że nie będzie go w tym roku ?
    100% - (szansa na to, że będzie w tym roku)

Użytkownik
    Mam nadzieję że jak odpalą ten długo oczekiwany upek to będzie wywalony w kosmos

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Cytat Napisał polik Zobacz post
    Mam nadzieję że jak odpalą ten długo oczekiwany upek to będzie wywalony w kosmos
    Tyle czekania to na pewno musi być wywalony
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Podałem jakieś tam informacje z myślą, że nieco Was to uspokoi i "lepiej" będziecie mogli się przygotować, jednak widzę tylko spam i kolejne narzekania. Nie wiem już czy warto podawać więcej info.

Kosmosu chyba jeszcze nie będzie, na początek coś ~podniebnego.

Użytkownik
    Tomi malo zna sie na tworzeniu takiej gry temu to tak dlugo trwa Przed kazdym upkiem przerabia sporo kursow zeby napisac cos nowego xD

Użytkownik
    Z tym uspokojeniem to nieco pofantazjowałeś.
    Uspokoić ludzi którzy nawet w "najgorszym razie" nie nastawiali się na czekanie 5 miesięcy.
    Nawet gdy już było wiadomo że termin nie wypali i update będzie "jesienią" to raczej spodziewano się okresu koniec października/ początek Listopada także nie wiem jakiej reakcji oczekiwałeś, tak czy inaczej na dłuższą metę lepiej wiedzieć niż wchodzić codziennie do gry z nadzieją.

Użytkownik Avatar Seitas
    W sumie dla mnie to upek może być nawet w Sylwester.

Bez przesady Seitasie, w Sylwestra robi się inne rzeczy.
    Adiego I Leniwego.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Bez przesady Seitasie, w Sylwestra robi się inne rzeczy.
    Dokładnie. Jest wtedy event na Mroźnym Wzgórzu, upek by popsuł jego urok.

Uprawnienia