i
---
![]()
i
---
![]()
Ostatnio edytowane przez King of worms ; 14-09-2013 o 16:29
Gracz pasujący do opisu:
Pewnie chce kogoś wrobić, bo rozmawiałem kiedyś z Jeahokiem, wydawał się uczciwy.
Mam jeszcze coś na jackpott
Jak nie działa to :
https://tinypic.com/view.php?pic=21l...5#.Ujdn8NI9Obw
Kolejna sprzedaż konta:
![]()
Sprzedasz konta
@Dz. za 3 minusy
Ostatnio edytowane przez Bisca ; 14-10-2013 o 09:56
Witam dwa tygodnie temu pożyczałem eq na 40 lvl'a +3 na maga graczu PlaTyNoWy- DamianC oszust powiedział, czy pożycze mu eq na walke zgodziłem sie po tem napiasłem, zeby mi oddał i powiedział, ze dał Graczu Seitas to eq, a seitas nie dostał tego eq prosze o zbanowanie tego gracza to oszust oszukał całe mfo 3 DamianC prosze uwazac na tego gracza !!!
Podpisuję się pod tym. DamianC to oszust i złodziej! Bana mu do 2050 roku ! To się musi w końcu skończyć!
kolejni oszukani przez DamianC, głupota ludzka nie zna granic... on będzie oszukiwał jeszcze rok, a i tak mu ludzie zaufają
Łatwiej nauczyć 1 osobę banem perm na konto i ew następne konta niż cała grę nauczyć uważać na 1 gracza. Nie wierze że to DamianC ( każdy może to napisać) może jakiś mod/admin sprawdzi IP. Jeśli on może pora przestać się z nim bawić 30 dniówkami i dać perma którego będzie się pilnować jak Ip coniego?
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
Tylko nie rozumiem, dlaczego np. Mortal, który odwiedza forum i wie, że DamianC to oszust, pożycza mu swoje eq? Dla mnie to jest nielogiczne. Tak nie robią nawet w podstawówce
Mortal uwierzył w to, że DamianC jest innym człowiekiem i nie kradnie już. Dał się nabrać.
Każdy zasługuje na 2 szansę i każdy może się zmienić, każdy ... prócz niego, o ile to on.
Już raz został zbanowany, no ale nowe konto = czyste konto (w sensie wolne od banów).
Zwrócę uwagę Admina na tą sytuację.
Za przeproszeniem DamianC sie zmienilJa mu pozyczalem eq i mi zawsze, oddawal.
Mortal co do ciebie, lepiej by bylo jakbys sie nie wypowiadal bo regulamin ciagle ty lamiesz kupowaniem ranku, ale ADMIN i tak ma to w dupie. Ponadto mi moj 1 mln oddawales pol roku i oddales tylko dzieki temu ze ANs cie do tego namowil.
Jak to się mówi, raz ukradniesz to na zawsze pozostaniesz złodziejem.
DamianC na pewno ma jakiś znajomych wobec których jest uczciwy, ale niestety ten temat pokazał czego i w jakich ilościach
dopuścił się ten gracz , czy się zmienił? osobiście wątpię, takie nawyki nie tracą na ważności, zobaczymy jak będzie tym razem.