-
Użytkownik
Przerobienie widgetu "Użyj przedmiotu"
Witam, otóż moja propozycja dotyczy zwiększenia funkcjonalności tegoż właśnie widżetu.
Chodzi konkretnie o możliwość ustawienia w konfiguracji nie tylko - jak to jest do tej pory - wyświetlania oraz ułożenia odpowiedniej kolejności przedmiotów do leczenia naszej postaci, lecz także do SAMEGO wyświetlenia jakiś konkretnych itemów, bez możliwości ich użycia .
Przykładowo: do walk z potworami używam miksów m/ż 1, natomiast chciałbym też na bieżąco orientować się, jaką ilość mam np. mikstur życia 2 , czy dajmy na to żetonów, rud żelaza, ryb itp.
Moja koncepcja zakłada dodatkowo usunięcie zbędnych jak dla mnie 2 zakładek: "zwoje" i "inne", gdyż w przypadku tej pierwszej możemy niefortunnie, przypadkowo nauczyć się zdolności czy zaklęcia, które były przeznaczone na sprzedaż (w plecaku jest o wiele mniejsze prawdopodobieństwo przypadkowego naciśnięcia użycia jakiegoś zwoju), poza tym nie widzę żadnego sensownego zastosowania obydwu zakładek.
Z grubsza chodzi mi po prostu o coś takiego:
EDIT. Na dobrą sprawę, tą pojedynczą zakładkę można także usunąć i zostawić w takim przypadku wolną przestrzeń
Pozdr
Ostatnio edytowane przez Kubaz ; 09-09-2013 o 18:37
-
Na nie. Jest dobrze tak jak jest i jest to wystarczająco dobrze zrobione - nie ma potrzeby poprawiania tego widgetu.
-
Jak chcesz wiedzieć ile czego masz -> kliknij "Przedmioty"
-
Coni ma rację
Po co taka zmiana?
-
Widget jest dobry. Działa super. Ale czy to aż taki problem kliknać predmioty??
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia