Strona 48 z 56 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 706 do 720 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik
    Takie praktyki powinny być jakoś ukrócone, bo co to za zwycięstwo po czekaniu na to, iż inni odpadną? Może zmiany w przeczekaniu coś zmienią, tylko kiedy one będą...

musaraj
    Konto usunięte
    Igrzyska Śmierci takie są i takie powinny być. Czekanie, aż przeciwnicy zdechną z głodu to akurat naturalna praktyka.

Dzisiejsze igrzyska nawet przyjemne. Mimo wszystko jednak, walki kończące się w 2-3 minuty chyba nie są zamierzonym działaniem.

Pirrat
    Konto usunięte
    Na igrzyskach liczy się fart, a nie umiejętności.

VIP Avatar Coni
    Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
    Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.
    To samo, następnym razem przy takim czymś odświeżam o 21 czy którejś jak zostanie 2 zawodników i wbiję od razu na finały.

Użytkownik
    Obawiam się, że takie coś pewnie zadziała tylko przez kilka-kilkanaście minut od rozpoczęcia, dla właśnie takich sytuacji. Nie mniej jednak jest to błąd i powinien być rozwiązany - albo natychmiastowym przeniesieniem po zapisie, albo czymś innym.

VIP Avatar Coni
    Wydaję mi się, żeby zadziałało i po godzinie.
    Odświeżyłem o 20:01 i wtedy wszedłem na arenę z całym 5 minutowym czasem na rozpoczęcie walkę. Od wtedy mnie właśnie liczono, czyli wcześniej nie byłem traktowany jako uczestnik IŚ, więc nie sądzę czy jest różnica czy bym odświeżył o 20:01 czy 21:01, chyba że samo po jakimś czasie by mnie załadowało, ale nie zapowiadało się na to.

Administrator
    Jest niewielki margines (50-60 sek) na "lag" po stronie serwera lub usera. Potem otrzymuje się komunikat "minął już czas na dołączenie...."

Administrator Avatar Krycha
    Też miałem to z tą czernia .
    Bididididid!

Administrator
    Była dzisiaj wgrywana świeża wersja silnika, co wiąże się z odświeżeniem cache'a zarówno po stronie serwera, jak i w przeglądarce (nowe wersje plików JS), a wtedy drobne usterki tego typu mogą (choć nie muszą) się pojawić. Wystąpienie "czarności" może również spowodować zerwanie połączenia/chwilowy lag serwera. Na takie przypadki F5, najlepiej w ciągu max 30 sekund po wystąpieniu czarności. Jeśli zdarzy się ponownie u większej liczby osób to można zacząć podejrzewać błąd.

musaraj
    Konto usunięte
    Spore lagi dzisiaj były + po jakimś czasie w ogóle s1 padł.

Nie wykonałem żadnej tury (znaczy może jedną, ale na automacie w walce 2v1), a cały tydzień czekałem :<

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Spore lagi dzisiaj były + po jakimś czasie w ogóle s1 padł.

Nie wykonałem żadnej tury (znaczy może jedną, ale na automacie w walce 2v1), a cały tydzień czekałem :<
    Też smutam. Igrzyska do bani, mimo że doszłam do półfinału. I teraz znowu trzeba czekać tydzień

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Nawet mnie nie przeniosło...

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Wygrałbyś czuje to w kościach

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Po starcie rzeczywiście, przez pół minuty miałem po prostu czarny obraz w ramce, żadna zakładka ofc. nie działała. Najwyższą odwagą odświeżyłem stronę i po kolejnym pół minuty mnie jednak zalogowało.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Miałem to samo - ogólna czarność. Ale odświeżyłem za późno

Uprawnienia