Witam, u Mistrza Areny możemy nabyć przedmioty i uzbrojenie za żetony, to czego nie dodać tam zdolności? Nabywałoby się je u tego NPC tak jak resztę rzeczy, za dowolną ilość żetonów ustaloną przez Administracje..
Witam, u Mistrza Areny możemy nabyć przedmioty i uzbrojenie za żetony, to czego nie dodać tam zdolności? Nabywałoby się je u tego NPC tak jak resztę rzeczy, za dowolną ilość żetonów ustaloną przez Administracje..
Zdolności ? Żetony aż takiej przewagi nie mogą dawać że wszystko będziesz mieć żetony.
Na nie.
Nawet obecnie jest ciężko sprzedać większość zdolności.
Eq za żetony to nieco inna sprawa, bo można je zużyć do kowala.
Też nie widzi mi się ten pomysł, bo moim zdaniem zdolności powinny być tylko i wyłącznie za złoto, by handel między graczami kwitł. A po za tym to żetony najłatwiej się zdobywa w walkach PvP. Więc jeżeli wprowadzono by ten pomysł w "życie" to było by to zbyt faworyzujące graczy, którzy lubią się troszkę "potłuc". Niech więcej graczy się wypowie...
Też na nie , za łatwo , zostawmy przynajmniej jedną rzecz niedostępną z żetonów
Obojętne mi to.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Mi to obojętne bo i tak eq nie kupuje za żetony, więc ze zdolnościami będzie tak samo.
Na nie, a najlepiej by było, jak by wykasowali EQ u mistrza areny.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Na nie
Pewnie bedzie wstrzymane jak loteria przez kilka miechów od startu upa.Zgodzę się w sprawie eq. Zwłaszcza, jeśli wprowadzą Upek to mają jakąś przewagę. Nie wystarczy loteria, która jest już i tak wypasiona.
Bididididid!
Oczywiście, że na tak, przynajmniej na czymś będzie można zarobić