Najważniejsze, że upek jest już bliżej niż dalej, a przynajmniej tak wynika ze słów Administratora Tomi![]()
Najważniejsze, że upek jest już bliżej niż dalej, a przynajmniej tak wynika ze słów Administratora Tomi![]()
Ostatnio edytowane przez Seitas ; 07-08-2013 o 18:54
a jeszcze bliżej panel gm.
potem przyleci pegaz i zabierze nas na drugą stronę tęczy.
naucz się robić skrypty ---> klik!
Grafik zapił, Tomi sam maluje w Paintcie, update będzie, jak będzie gotowy.Chcę tylko aby admin się wypowiedział
Upka szybko nie będzie.Aktualnie pracujemy nad:
1) Panel GM
2) Turnieje
3) Rozbudowa drużyn w kierunku klanów/gildii
Następne w kolejce:
1) Dopracowanie i udostępnienie panelu dla Map Makerów/Quest Makerów
2) Miasto Devos
Ta...36 stopni a ja w nieklimatyzowanym pomieszczeniu przerabiam tonę papierowych projektów do Inventora.
Nie każdy ma wakacje.
Każdy dzień zbliża nas do update.
Tak samo jak do śmierci.
Poważnie zaczynam się zastanawiać co będzie pierwsze.
Tymczasem zapraszam do słownika w celu weryfikacji znaczenia słowa "bynajmniej".
No to wylałem frustrację, ulżyło.
pamiętam, że ktoś napisał, że 5 miesięcy nie wyobraża sobie w najbardziej pesymistycznym scenariuszu. minęły 4 tak przy okazji.
Pamiętam że był taki post, że upek będzie między sierpniem a wrześniem a tu 7 pażdziernika...
No nic pozostaje czekać
Edit: ciąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąąąąąąąąąąąąąągnie się to wszystko. I co tu zrobić?
Ostatnio edytowane przez Cain ; 12-10-2013 o 20:48
Po pierwsze, takich gier się nie robi w 2 osoby. 2-3 osoby powinny programować, 1-2 tworzyć grafiki, a wymyślanie questów pobocznych i odstępstw w fabule od MFO2 to sprawa najmniej ważna, bo to może robić i jedna osoba, w ciągu godziny, dwóch wszystko by było gotowe. No ale cóż. Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
W ciągu godziny, dwóch. Powiedział co wiedział. Skoro według Ciebie to takie proste, to zbieraj ekipę i do dzieła. Twórcy tej gry, nie zajmują się nią pełnoetatowo.
Jak jest czas, ochota, albo gra przynosi więcej strat niż zysków.
Nie chodziło mi o programowanie Questów pobocznych itp... Chodziło mi, o wymyślenie ich, wymyślenie nazw potworów i bossów. Chociaż rzeczywiście przesadziłem z tym godzina - dwie, ale 12 godzin (nie w ciągu jednego dnia) powinno wystarczyć. Przecież te pomysły poboczne mogą się delikatnie pokrywać z tymi z MFO2.
@Edit: I się tak nie denerwuj, bo wbrew pozorom mam drobne doświadczenie z programowaniem i wiem jak to może być skomplikowane nawet w Visual Basicu, wie wspominając już o językach pokroju PHP
Ostatnio edytowane przez OmiteczqWoj ; 30-08-2013 o 18:03
Oczywiście, że się będą pokrywały. O ile mi wiadomo(popraw mnie ktoś, jeśli się mylę), jest to trzecia odsłona tej gry, a raczej jej reboot. Chyba że, fabuła będzie toczyć się dalej, po "uratowaniu" brata.
Denerwować się? Skąd ten pomysł?
Lepiej, gdy całą fabułę wymyśla jedna osoba. Każdą lokację, jej wygląd (nie musi dokładnie opracowywać strony technicznej), wszelkie nazwy czy sam wątek - gdy wymyśla to jedna osoba, to wszystko się zazębia.
Jasne
@Edit: I się tak nie denerwuj, bo wbrew pozorom mam drobne doświadczenie z programowaniem i wiem jak to może być skomplikowane nawet w Visual Basicu, wie wspominając już o językach pokroju PHP![]()