Może.
Może.
1.Dlaczego właściwie wyłączono możliwość sprzedawania mfów, które nie są kupione za złotówki?
2.Dlaczego ten temat nie jest podklejony? To chyba najbardziej uczęszczany temat na forum.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
1.
Mniej mf na targu => większa cena mf
Mniej mf na targu + większa cena mf = więcej osób pomaga grze.
Poza tym mf był zbyt dobrą walutą. Cena golda maleje, traci się gold w walkach, gold jest tylko na jednej postaci.
2. I tak jest zawsze na 1 stronie. Ten temat to chyba najlepsze co Mapy zrobił do tej pory dla gry.
W sumie admin powinien edytnąć podklejone tematy bo w niektórych nikt już od dawna nic nie pisze
np. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...Ce%C5%84-z-gry
Wartość miksy życia 1 jest stała? Wartości itemków się zmieniają ale nie widziałem aby tej miksy się kiedyś zmieniła. https://mfo3.pl/view/i/1
W sumie była by to dobra waluta (nie wymagająca płacenia prowizji, nie traci się jej w walce, nikt nie widzi ile masz kasy, nie trzeba się martwić że miksów nam zabraknie do leczenia).
Ostatnio edytowane przez Nikon ; 24-08-2013 o 08:40
Może.
W skrócie: dla pieniędzy.1.Dlaczego właściwie wyłączono możliwość sprzedawania mfów, które nie są kupione za złotówki?
OK, odkleiłem temat benerita, przykleiłem ten. Może Bicek nie zje mnie za ingerencję w dział ;)2.Dlaczego ten temat nie jest podklejony? To chyba najbardziej uczęszczany temat na forum.
MFO 2 (tak, MFO2) zostało napisane (jak tak to w jakim języku) czy stworzone w programie do tego przystosowanym typu RPGMaker?
To samo z MFO3
mfo3.pl --> Autorzy --> Oprogramowanie
MFO i RPG Makera łączą jedynie grafiki. Stanowią one bazę, na podstawie której tworzone są tilesety i outfity używane w grze. Sama gra została stworzona w standardowych technologiach webowych (PHP, MySQL, HTML, CSS, JS).
Jak złapać złotą rybkę?
2760 złowionych i nic...
Na blaszkę/robala
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Na blaszkę nie chwyta, najlepiej na Pędraka. Złowiłem ją jako 3931. rybę.
To nie wiem, nie oddałem nawet pędraków temu cyganowi za wędkę, ale zaświtało mi, że w zmianach tomi napisał o blaszce i robalu.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Na pędraka już chyba nie chwyta po (dawnych) zmianach, ale pewności nie mam.
Ogólnie kiedyś rybki były bardziej opłacalne.