Ma koszulę i brodę więc jestem na tak.
Ma koszulę i brodę więc jestem na tak.
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 03-08-2013 o 12:16
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Równieź na tak. Oby więcej takich pomysłów!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Jak drwal to trzeba dodać tartak. Ktoś musi robić z bali deski.
Jedyna nadzieja w lenistwie administracji , bo propozycja totalnie debilna mająca całkowicie zmienić charakter gry. Wejdzie drwal to zaraz będziecie chcieli inne zawody, a fabuła stanie na 10lat. Przy kowalstwie jest ograniczenie - fundusze, które trzeba mieć na robienie, tutaj będzie masa ludzi stojących przy drzewie na jego resp - ja tak to widzę.
Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 03-08-2013 o 16:55
Słyszałem jeszcze że nie tylko brody mają wielkie. ^^
Koszule w kratę, bródki, Machanie toporkiem przy cyfrowym iglaku *__* Jestem za!
a w po ulepszeniu u kowala toporek czy siekierka zamienia sie w pile lancuchowa ....
Dzisiejszy edit:
co z tym drwalem, ?
bo chcalbym juz zaczac wycinac drzewa az do devos jak narazie bo dalej nie otwarte ?
brode juz zapuscilem, duzy jestem nadaje sie na drwala :>
Ostatnio edytowane przez Yogi ; 11-08-2013 o 22:20
Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.
^
To duży mi się kojarzy z ...
A żeby bez offtopu to wolę pędzić bimbry i przygotowywać nalewki z ziółek ;3
az taki duzy nie jestem, ale swoja posture mam, naprawde nadaje sie na drwala,,,,
ewentualnie do tartaka ,,, moge nosic juz deski ...
wazne zebym mial jakies zajecie w grze...
Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.
Na pewno administracja chętnie i szybko to zrobi a, za tydzień będzie up'ek. ;D
Jeśli z tych desek zrobimy most do Devos albo, rowero-kopter którym polecimy do Devos to chętnie.
Jak to sobie wyobrażacie?Czatowanie na drzewo,inna fabuła dla drwala,inne misje dla drwala itp. itd. To kiedy niby administracja ma się wyrobić z upkiem?