Strona 45 z 56 PierwszyPierwszy ... 35434445464755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 675 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik Avatar Squadron
    Te igrzyska śmierci to guwno.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Vivien Zobacz post
    Te ustawione igrzyska robią się nudne
    Wszystkie, które były/będą są ustawione.
    Przynajmniej wszystkie te, na których byłem/będę ja ;D
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Vivien Zobacz post
    Te ustawione igrzyska robią się nudne
    a czego sie spodziewalas po takich igrzyskach, ze beda fair ?
    ale fakt jak squadron powiedzial igrzyska to go...no, mialo rozkrecic pvp ale jakos tam nie widac procz stalej ekipy na nich ...
    Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.

Użytkownik Avatar Qwiker
    Ja wygrałem bez dostania walk i olałem je bo stały się parodią

Użytkownik Avatar Lady Karen
    nikt nie broni zebrać innej stałej ekipy. poza tym ostatnio co tydzień kto inny wygrywa, gdzie problem?

Granie na czas i saboty to dno, ale innego wyjścia nie było.. wiec przepraszam
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Użytkownik
    Cytat Napisał SystemOfADown Zobacz post
    Wszystkie, które były/będą są ustawione.
    Przynajmniej wszystkie te, na których byłem/będę ja ;D
    Jeśli ciebie takie jarają...

Totalnie bez sensu. 4 Sabot na jakieś 8 igrzysk. W tym przypadku zawiodłem się na niektórych.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Przed sabotami mogłaby częściowo chronić możliwość wyboru kto dołącza do walki. Na próbę można chyba wprowadzić na chociażby jedne igrzyska ;]

Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Przed sabotami mogłaby częściowo chronić możliwość wyboru kto dołącza do walki. Na próbę można chyba wprowadzić na chociażby jedne igrzyska ;]
    W sumie można.

Btw. lepsze igrzyska były jak nie było limitów czasu, na tych byłem zmuszony prowadzić jedną walkę przez 35 minut, bo wszyscy przedłużali.
    Lepiej już przedłużać tak, żeby ktoś inny nie musiał odpadać. Takie jest moje zdanie.
    Dlatego propsuję wyłączenie limitów czasu.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik
    Ja widziałbym opcję losowego dołączenia do strony (gdy równowaga) lub dołączenie do słabszej drużyny - wyznacznikiem może być np. suma poziomów, następnie średnia.

Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    nikt nie broni zebrać innej stałej ekipy. poza tym ostatnio co tydzień kto inny wygrywa, gdzie problem?
    nie chodzi o to kto wygrywa, po prostu są nudne
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Już była o tym kiedyś mowa. nie chce mi się szukać;P nie wiem czemu nie przeszło no ale.
    można byłoby zrobić igrzyska naprawdę drużynowe: zapisujesz sie teamem i walczysz od początku do końca drużyną. mfy dla wszystkich po równo (ale sumarycznie tyle co przeciętna wygrana na igrzyskach) osoby zapisane solo dostawałyby losową drużynę.
    lub: każdy jest solo i są losowane ekipy 4 osobowe z zastrzeżeniem, ze wstęp na igrzyska ma wtedy nie 40+ tylko 50+. drugie wyjście nie wyklucza sabotów jednak..
    i przydałoby się cos z tym graniem na czas. 25 min wczoraj stania i dawania antidotum czy innych pierdół było straaaaasznie nudne i wkurzające dla tych co sabotowałam.. nie można znieść limitów czasu na podjęcie walki jak zostaje <10 osób na arenie? albo przedłużyć do 15 min na podjęcie..

igrzyska śmierci to igrzyska śmierci, wygrywa tylko jeden
    Adiego I Leniwego.

od dawna tak nie jest. wygrywa drużyna i zwycięzca jest wybierany z ekipy. na początku jeszcze jakieś walki finałowe były, teraz już nie a igrzyska są nudne bo
    1. brak świeżej dobrej krwi
    2. nawet najfajniejszy projekt - a muszę przyznać, że to najlepsze co zostało wprowadzone w mfo - powtarzane co tydzień przez niemalże rok będzie nudne. eq każdy ma, zdolności te same. nie ma czym zaskoczyć.. jak nie bedzie upa wszystko bedzie nudne

Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    2. nawet najfajniejszy projekt - a muszę przyznać, że to najlepsze co zostało wprowadzone w mfo -xxx
    Ta, igrzyska to najlepsze co wprowadzono w mfo, beka nieziemska uśmiałem się naprawdę mocno pozdrawiam.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Cytat Napisał SystemOfADown Zobacz post
    Ta, igrzyska to najlepsze co wprowadzono w mfo, beka nieziemska uśmiałem się naprawdę mocno pozdrawiam.
    a co lepsze jest tutaj?
    poza kowaleniem które jest drogie i żmudne?

Uprawnienia